Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN] 18' Recaro Fimc - S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Frimuś i o to w tym chodzi,ale szacun za wkład pracy bo nie sztuką jest kupić a zrobić samemu:wink:

Opublikowano
  • Autor
Frimuś i o to w tym chodzi,ale szacun za wkład pracy bo nie sztuką jest kupić a zrobić samemu:wink:

No dokladnie z reszta wizja jest taka iz auto jest i zemna zostaje malo tego cieszy wciaz tak samo.

Jak wpadnie nowa konsola wpadna nowe pomysly slupki z s4 sa i beda wiec coz jak mi sie zechce :grin: i na aucie w moment,narazie jestem mega happy.

Fajny efekt jak diody z lampki doswietlaja konsole :kox:

Opublikowano

No nad materiałem w miejscach gdzie inni oklejają też myślałem,fajna alternatywa i inaczej światło gra

Opublikowano
  • Autor
No nad materiałem w miejscach gdzie inni oklejają też myślałem,fajna alternatywa i inaczej światło gra

Dokładnie tak

Opublikowano

Najs :thumbup1: ile Ci na same dekory materiału poszło? bo w końcu też chyba zrobię sobie kolor w moim smutnym wnętrzu :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Najs :thumbup1: ile Ci na same dekory materiału poszło? bo w końcu też chyba zrobię sobie kolor w moim smutnym wnętrzu :decayed:

Niewiem Ci powiem. Kupilem caly kilometr :grin: ale calkiem powarznie nie wiem .

Polecam zabieg.

Opublikowano

No i pięknie jest jak u mnie hehe fajnie że zdecydowałeś się na czarną podsufitkę robi robotę, dekory super, zresztą idziemy w podobnym kierunku tylko inne kolory :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

I takie oto cos ukazalo sie mym oczom po zdjeciu oslon drazkow kierowniczych :shock3:

f*ck czy mnie cos moze pozytywnie zaskoczyc :kwasny:

DSCF3704.jpg

---------- Post dopisany 22-04-2013 at 11:00 ---------- Poprzedni post napisany 07-04-2013 at 19:27 ----------

Prze weekend zabralem sie za gwint tzn. zdjety wyczyszczony zabezpieczony i skercony. W tylnym zostaly zmienione odboje z golfa (dzieki chloapki za rade) oraz mocowania poliftowe bo moje byly pekniete.

Alu zalozone grill i lustra DEPO rownierz,ramiona wycieraczek polift oraz piura aero od kolegi z forum.

Hamulce 312 mm juz na pokladzie :banan:

W miedzy czasie zaslepiony EGR oraz ssacy z AWX tez wpadl.O dziwo silniczek po zaslepieniu egr-a chodz tak samo ,znaczy sie nie klekocze berdziej a tak mi mowiona ze stuki moga byc ciut bardziej metaliczne.

Aha zaslepiona wycieraczka tylnia:grin:

---------- Post dopisany at 11:13 ---------- Poprzedni post napisany at 11:00 ----------

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Opublikowano

Najwięcej do powiedzenia o zaślepieniu EGR-a mają Ci, którzy na samą myśl trzęsą portkami.

Czyli już nikomu nie pomachasz z tyłu :naughty:

Dobrze widzę że katalizator jeszcze na pokładzie ?? :)

Opublikowano
  • Autor
Najwięcej do powiedzenia o zaślepieniu EGR-a mają Ci, którzy na samą myśl trzęsą portkami.

Czyli już nikomu nie pomachasz z tyłu :naughty:

Dobrze widzę że katalizator jeszcze na pokładzie ?? :)

Mowisz ,choc na chwile obecna roznicy nie odczowam ale jak juz fimc sie zlozy to bedzie inaczej ,wielki plus za to ladnie klekocze a nie jak tranzit .

Kata juz ze 2 lata ni ma lecz pucha jest jak ori :wink: niestety bede spawal caly przelot z kwasu wiec ....

Opublikowano

Trochę wolniej będzie się nagrzewał, czyli pałowanie z małym opóźnieniem :wink: Przynajmniej mazidło nie wleci do silnika.

312-tki jaki zestaw wybrałeś ??

Opublikowano
  • Autor

DSCF3791.jpg

---------- Post dopisany at 11:54 ---------- Poprzedni post napisany at 11:51 ----------

Trochę wolniej będzie się nagrzewał, czyli pałowanie z małym opóźnieniem :wink: Przynajmniej mazidło nie wleci do silnika.

312-tki jaki zestaw wybrałeś ??

I tak ropniak sie nagrzewa z opuznieniem wiec strach sie bac co teraz bedzie :decayed:

tarcze i klocki kupilem firmy FERODO kolega z forum mi polecił (zimerman lub ferodo) a z racji ze za caly zestaw zplacilem 360zl i dostalem fakturke :wink:

---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ----------

myslalem o nacinanych lub nawiercanych lecz mi klubowy kolega wybił z glowy.

Opublikowano

Te nacinane/ nawiercane to fajnie wyglądają :wink: chyba, że masz 200KM+ to ja rozumiem taki zakup. Kumpel w Mazdzie 6 zakładał takie a póżniej jęczał, że mu klocki szybko poszły, ale czy to przez te tarcze to nie wiem, bo on taki jest, że tanie kupuje a póżniej narzeka na jakość - taki typ, nie przetłumaczysz :doh:

Opublikowano
  • Autor
Te nacinane/ nawiercane to fajnie wyglądają :wink: chyba, że masz 200KM+ to ja rozumiem taki zakup. Kumpel w Mazdzie 6 zakładał takie a póżniej jęczał, że mu klocki szybko poszły, ale czy to przez te tarcze to nie wiem, bo on taki jest, że tanie kupuje a póżniej narzeka na jakość - taki typ, nie przetłumaczysz :doh:

mi kolega tlumaczyl ze o taki nawiercane-nacinane trzeba tez dbac a tzn.czyscic te rowki ??!!

Opublikowano

Zwłaszcza w zimie, takie czyszczenie to sama przyjemność... Dobry zakup z tymi Ferodo, jak jeździsz agresywnie i często hamujesz z większej prędkości to polecam jeszcze przetoczyć płyn hamulcowy Ferodo Racing 5.1.

Opublikowano
  • Autor
Zwłaszcza w zimie, takie czyszczenie to sama przyjemność... Dobry zakup z tymi Ferodo, jak jeździsz agresywnie i często hamujesz z większej prędkości to polecam jeszcze przetoczyć płyn hamulcowy Ferodo Racing 5.1.

a powiedz czemu??

i najwarzniejsze pytanie bo chce hample z tylu tez nowe :decayed: (ale jakie?? mozna jakas inna srednice itd) a zeby ladnie bylo a plyn wymienialem jakies pol roku temu ,ale jak polecasz to mowe wymienic.

Opublikowano

Ładnie kolego...henryków zazdroszczę:) też by się przydały...gdyby tylko nie prawie nowe co mam na aucie:(

Opublikowano

Do ośki były większe na tył niż 240?

Opublikowano

co do nacinanych macie rację,czyszczę je sobie raz w miesiącu, i jakoś nie męczy mnie to :decayed: fajnie że wsadziłeś te 312 moc w planach jest większa to przyda się mieć czym to wyhamować, a co do płynu to warto było by zmienić na coś lepszego to moje zdanie, klocki ceramiczne dałeś czy zwykłe ???

ogólnie jak zawsze autko na sezon rwie suty super :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Do ośki były większe na tył niż 240?

a nie wiem.

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 23:18 ----------

co do nacinanych macie rację,czyszczę je sobie raz w miesiącu, i jakoś nie męczy mnie to :decayed: fajnie że wsadziłeś te 312 moc w planach jest większa to przyda się mieć czym to wyhamować, a co do płynu to warto było by zmienić na coś lepszego to moje zdanie, klocki ceramiczne dałeś czy zwykłe ???

ogólnie jak zawsze autko na sezon rwie suty super :naughty:

Jedni mowia a jedni nic sobie z tego nie robia i jezdza :decayed: tak wiec wsio.

Plyn jednak wymienie jak zrobie tył.