Frimuś Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Heh..no sie wlasnie nic nie dzieje. Kurde gadalem wlasnie z kolega odnosnie jazdy na felgach z rantem,mowi ze nie poleca bo jak wygniesz to kicha i najlepiej garazowac auto bo syf do srubek wpada itd...jadna pala co za ludź :-) A tak na marginesie ost.wpadl do mnie kumpel swoim nissanem i mowi ze pojechal na wymianke oliwy i gosc mu odmowil powodem bylo saczenie sie turbo oraz kruszejaca uszczelka z pod glowicy :-). (Oznajmil to po podniesieniu maski) Okazalo ze wymienilem uszczelke klawiatury i docisnalem weza na turbinie i jak reka odjal ba nawet olej zmienilem hahahaha
Hesik Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Fajny ten twoj dupowoz i troche sie dzieje. Szkoda ze na nysie w tym roku mnie nie bedzie
Frimuś Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzieki Hesik a ja mam tak blisko i nie wiem czy bede :-) Ogolnoe troche olalem ten watek niewiedziec czemu. Pare rzeczy sie pozmienialo jak konsola licznik oraz stolki ;-)
Mati_23 Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 hmm licznik polift może ? czy przed lift + FIS ?
Frimuś Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 Fis biale podswitlenie a na recaro widnie RS4 co mnie cieszy tylko ze szkoda ze jadac tego nie widze ---------- Post dopisany 04-04-2014 at 12:00 ---------- Poprzedni post napisany 06-02-2014 at 18:22 ---------- Z braku laku OUT przepływka i na podmianke takie oto cos. Zdjecia robione razorem od motoroli ---------- Post dopisany 30-04-2014 at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany 04-04-2014 at 12:00 ---------- Chyba juz pora na montarz letnich opon ----w koncu ładnie jest
slepy Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 zawiasu nie zmieniasz? a czemu pytasz bo coś wysoko stoi:whistling:
Frimuś Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 zawiasu nie zmieniasz? a czemu pytasz bo coś wysoko stoi:whistling: nom pisalem na batalionie bez dystansu ani ani juz opona w sprezyne wchodzi w tygodniu zamawiam i poprawki
slepy Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 zawiasu nie zmieniasz? a czemu pytasz bo coś wysoko stoi:whistling: nom pisalem na batalionie bez dystansu ani ani juz opona w sprezyne wchodzi w tygodniu zamawiam i poprawki ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- http://s2.postimg.org/w01aj9yid/DSC_0968_Kopiowanie.jpg no jak wypchniesz koła i posadzisz jeszcze ciut, to bedzie mega:naughty:
Frimuś Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Opublikowano 2 Maja 2014 zawiasu nie zmieniasz? a czemu pytasz bo coś wysoko stoi:whistling: nom pisalem na batalionie bez dystansu ani ani juz opona w sprezyne wchodzi w tygodniu zamawiam i poprawki ---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:19 ---------- http://s2.postimg.org/w01aj9yid/DSC_0968_Kopiowanie.jpg no jak wypchniesz koła i posadzisz jeszcze ciut, to bedzie mega:naughty: kucze wiem i powiem Ci ze te koło i naciag :slina::slina: stary obiady juz jadam nawet w aucie:decayed:
Mati_23 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Przydało by się jakieś foto z boku w całej okazałości koła
Frimuś Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 ---------- Post dopisany at 13:17 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- Przydało by się jakieś foto z boku w całej okazałości koła Nie ma problemu lecz nie wyglada. Musze koło wypchac na zewnatrz choc bez przegiec ---------- Post dopisany at 13:25 ---------- Poprzedni post napisany at 13:22 ---------- Miski na marginesie jak wklejacie zdjecia ze pokazuja sie w wiekszym formacie niz miniatura
Frimuś Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 opcja na forum "dodaj zdjecie do wiadomosci"
Mati_23 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 opcja na forum "dodaj zdjecie do wiadomosci" e ja tam daje fotki z fotosika i normalnie idzie
Frimuś Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Opublikowano 3 Maja 2014 opcja na forum "dodaj zdjecie do wiadomosci" e ja tam daje fotki z fotosika i normalnie idzie no i ja zmuszony jestem.
Rekomendowane odpowiedzi