Opublikowano 17 Lipca 201214 l witam szukam jakiejś sprawdzonej perfumerii gdzie można kupić coś w miarę cenowo allegro zasypane podróbami że szok. nawet sprzedawcy z wieloma pozytywami zasypują nas podróbami, nie wiem jakim cudem dostają potem POZYTYW chyba dlatego że ludzie nie wiedzą że kupili fake jak ktoś gdzieś kupił w dobrej cenie jakieś markowe perfumki dajcie znać
Opublikowano 17 Lipca 201214 l iperfumy - ja z tej strony kupowałem nie raz i mają oryginały w sephorze cena 300zł a tam 184
Opublikowano 17 Lipca 201214 l Autor iperfumy - ja z tej strony kupowałem nie raz i mają oryginały w sephorze cena 300zł a tam 184 tu ?? Perfumy, tanie perfumy - 75 % | iperfumy.pl
Opublikowano 21 Lipca 201214 l iperfumy - ja z tej strony kupowałem nie raz i mają oryginały w sephorze cena 300zł a tam 184 Ja też mogę z czystym sumieniem polecić - kupowałem u nich już ponad 10 flakonów i się jeszcze nie zawiodłem ani razu:thumbup1: Dokładnie ten link, który podałeś. ---------- Post dopisany at 22:02 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ---------- Dodam tylko od siebie, że jeśli kupujesz coś nowego, czego wcześniej nie miałeś, to udaj się się najpierw do stacjonarnej perfumerii i sprawdź, jak na Twojej skórze będzie pachnieć - ja się naciąłem w ten sposób z 2 męskimi:wink: chociaż stary ze mnie wyjadacz:decayed:
Opublikowano 21 Lipca 201214 l Zajrzyj tutaj To kolegi z forum passata POLECAM. Sam tam robie zakupy i jestem zadowolony. Perfumeria internetowa oferuje perfumy i kosmetyki damskie, męskie, unisex - Perfumette.pl A jak nie wierzysz, to masz tu parę opinii.. Sklep perfumette.pl - opinie internautów o sklepie internetowym
Opublikowano 21 Lipca 201214 l Autor [/color]Dodam tylko od siebie, że jeśli kupujesz coś nowego, czego wcześniej nie miałeś, to udaj się się najpierw do stacjonarnej perfumerii i sprawdź, jak na Twojej skórze będzie pachnieć - ja się naciąłem w ten sposób z 2 męskimi:wink: chociaż stary ze mnie wyjadacz:decayed: co masz na myśli ?? że się naciąłeś ? masz jakiś sprawdzony długo otrzymujący się fajny zapach ?
Opublikowano 21 Lipca 201214 l Hugo Boss - Energize, Hugo Boss - Dynamic (kula), Acqua Di Gio - Armani. Sprawdź sobie te
Opublikowano 23 Lipca 201214 l Autor Danek75 perfumki tam oferowane są ori ?? proównywałeś z perfumkami z perfumeri np. Sephora ?? ceny atrakcyjne obawiam się że aż za bardzo. już raz kupiłem niby ori i tylko się wkur.........
Opublikowano 23 Lipca 201214 l już raz kupiłem niby ori i tylko się wkur......... Ja parę razy kupowałem perfumy na amazon.com i porównując zapach i opakowanie do tych kupowanych w perfumette - to jakoś nie wyczułem żadnej różnicy. Jak dla mnie - były identyczne
Opublikowano 23 Lipca 201214 l Internetowa perfumeria dolce.pl - oryginały:thumbup1: W Superpharm-ie też oryginały i można trafić na fajne promocje. Kupując w Sephorze czy Douglasie, często się przepłaca.
Opublikowano 24 Lipca 201214 l [/color]Dodam tylko od siebie, że jeśli kupujesz coś nowego, czego wcześniej nie miałeś, to udaj się się najpierw do stacjonarnej perfumerii i sprawdź, jak na Twojej skórze będzie pachnieć - ja się naciąłem w ten sposób z 2 męskimi:wink: chociaż stary ze mnie wyjadacz:decayed: co masz na myśli ?? że się naciąłeś ? masz jakiś sprawdzony długo otrzymujący się fajny zapach ? No właśnie w tym celu radzę sprawdzić wcześniej - np na ubraniu trzymały się bardzo długo, a gryzło się z PH skory do tego stopnia, że nie pachniało nic. Z początku myślałem, że już zwyczajnie przyzwyczaiłem się do zapachu, ale zwyczajnie nie było go czuć. Sprawdzony, długo utrzymujący się? Zależy w jakim kierunku szukasz i jakie preferujesz. Kilka na pewno się znajdzie ładnych i trwałych, zależnie od pory roku i okazji na którą chcesz ich użyć Nie wszystko zawsze i wszędzie pasuje - wypada o tym pamiętać ---------- Post dopisany at 11:50 ---------- Poprzedni post napisany at 11:47 ---------- Testowałem naprawdę wieeele zapachów i nie da się jednoznacznie polecić żadnego z nich - preferencje kupującego są niezbędne i okoliczności, to wtedy na pewno postaram się coś sprawdzonego polecić/doradzić
Opublikowano 24 Lipca 201214 l Autor chodzi mi o ładny zapach do pracy, do użytku codziennego, doś długo trzymający żeby nie trzeba było psikać się kilka razy dziennie.
Opublikowano 24 Lipca 201214 l Ja kilkukrotnie robiłem zakupy na stronce PERFUMY, Perfumeria, Perfumy w Flakonik.pl, perfumy dla kobiet, perfumy dla mczyzn, perfumeria internetowa, markowe perfumy , perfumeria internetowa, perfumy, perfumeria, i zawsze przychodził oryginał. A co do zapachu to proponuję iść do tradycyjnej perfumerii i powąchać kilka zapachów. Ja obecnie używam w zależności od okazji: Hugo Boss szary Jean Paul Gaultier- Le Male Calvin Klein One Aqua Di Gio- Giorgio Armani Tommy Hilfiger Standard
Opublikowano 24 Lipca 201214 l Czyli ogólnie coś lekkiego i nie narzucającego się, a jednocześnie wyczuwalnego. A masz jakieś upodobania co do nuty zapachowej? Z takich "pracowniczych" zapachów to: Aqua di Gio - ładny, znany, podoba się kobietom i długo się utrzymuje mimo delikatnej nutki Gucci pour Homme II Versace pour Homme (Medusa) Azarro Chrome - stary, ale wciąż w czołówkach sprzedaży. Od długiego czasu ja go jednak nie czułem nigdzie:wink: Givenchy Very Irresistible Dolce&Gabbana Light Blue Calvin Klein Euphoria Clinique Happy To takie na szybko, które miałem i testowałem na sobie. Nie każdy mi odpowiadał, ale nie układałem tego w kolejności upodobania, tylko tak, jak sobie przypominałem:wink:
Opublikowano 24 Lipca 201214 l Internetowa perfumeria dolce.pl - oryginały:thumbup1:W Superpharm-ie też oryginały i można trafić na fajne promocje. Kupując w Sephorze czy Douglasie, często się przepłaca. 5 razy robiłem zakupy dla siebie i na prezent w dolce.pl i zawsze wszystko w porządku. Opakowania + zawartość ori:)