Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Rebound b5 avant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie na czyims tylko na forum uzytkownikow audi a4 .......wielbicielu dresow i bmw :polew::polew::polew::polew::polew:

Według mnie Bmw nie ma sobie równych pod względem trakcji i osiągów. Auta z grupy VW Audi są dla ludzi z mniejszym portfelem. Zresztą twórca tej marki wychodził z takiego założenia. Miałem Bmw, Golfa teraz audi. I przypuszczam że następnym egzemplarzem będzie znów BMW. A dresy są dla sportowców, czasem nawet przydatne w pracy. Ogólnie lepsze i wygodniejsze niż opięte rurki.

---------- Post dopisany at 07:55 ---------- Poprzedni post napisany at 07:55 ----------

padł mi serwer muszę coś pogrzebać jak znajde to zamieszcze

Opublikowano

Po kij zamieszczałeś ten wątek? skoro jak widzę z góry byłeś nastawiony na jakieś docinki?? :facepalm: dziwisz się że każdy Ci dożera ?? , jeśli jesteś zdecydowany na zamieszczenie wątku to wypadałoby jakoś zaprezentować swoje auto ( fotki to raczej podstawa) bez tego jest wielki CH...J :facepalm:

I nie napisałem tego żeby Cię obrazić , a tak na marginesie miałem kiedyś BMW e30 324TD touring , i nie dam złego słowa powiedzieć na to auto.