EmilAudi_LLE Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam, Jeżeli to zły dział proszę o zmianę Podjął by się ktoś przerobienia centralnego pod pilot ? Denerwuje mnie zamykanie i otwieranie auta kluczykiem Mam Immobilajzer. Jakie koszty i czas operacji ? ---------- Post dopisany at 18:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:28 ---------- Zapomniałem dopisać że interesuje mnie Łęczna/Lublin ;D
Matek9292 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 kupujesz sterownik centralnego zamka najlepiej wraz z domykaniem szyb. i podlanczasz g najlepiej przy bezpiecznikach na dole,poł godziny roboty:) koszt sterownika to z 70 zł
blazej25 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 Dokładnie, brat montował w audi 80, miał do tego 2 klucze scyzoryki w zestawie, dorobić groty i git, koszty do 100zł szukaj na allegro. Z niego żaden elektryk więc stopień trudności nie jest wysoki a jaka radocha
EmilAudi_LLE Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 Poda mi ktoś jakieś linki do allegro do czegoś co sprawdzone? Nie znam się na elektryce dlatego pytam a jak wygląda sprawa kluczyka? jak go przekodować? skoro mam immobilajzer to chyba nie takie proste??
sgx Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Jeśli chcesz sterownik nieoryginalny, coś np ze stajni "Stig" to jest pewien trik, ja u siebie właśnie taki montowałem w oryginalnym kluczu masz kapsółkę z immobilejzerem, ponieważ miałem 2 to z jednego klucza wydłubałem i wkleiłem silikonem do nowego scyzoryka, jak rozłożysz obudowę to zobaczysz miejsce na tą pastylkę
piotr26a4 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Koledzy dołączę się mam u siebie dziwnego pilota do centralnego (widoczny na fotkach) chciałbym go wymienić na inny jak to zrobić czy trzeba wymieniać cały sterownik? Jak tak to gdzie może on się znajdować? Pozdrawiam <br /><br /> <br /><br />
karols Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Do piotr26a4 Mam podobnego pilota,dorobiłem klucz,wydłubałem immobilejzer jest tam miejsce na niego.Obcinasz klucz wiercisz otworek i go przykręcasz. Rozbierz pilota to zobaczysz,że można.
piotr26a4 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 Do piotr26a4Mam podobnego pilota,dorobiłem klucz,wydłubałem immobilejzer jest tam miejsce na niego.Obcinasz klucz wiercisz otworek i go przykręcasz. Rozbierz pilota to zobaczysz,że można. Ok tylko że mój pilot łapie zasięg dopiero przy samochodzie i dlatego chciałbym go wymienić (bateria jest nowa). A tak propo to to jest orginalny pilot od OOOO czy jakiś dołożony?
Rekomendowane odpowiedzi