Tamashi Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam przedstawię Wam mój sprzęcik Wyposażenie ! * ABS * immobiliser * poduszki powietrzne * wspomaganie kierownicy * przyciemniane szyby * el. lusterka * el. szyby * światła przeciwmgłowe * centralny zamek * klimatronik * welurowa tapicerka Dodatkowo ! 2 Głośniki w tylnej półce Wzmacniacz No i czas na to co wszyscy czekają Zdjęcia.
RafuZG Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 jak ściemniasz szyby to przednie boczne też albo w ogóle:wink: alukołpaki bym wywalił no i tak jak zawsze lampy przód/tył po II lifcie, gleba koło i można jeździć
Tamashi Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 no owszem przednie ale eketryczne. Fakt te kołpaki to nie wyglądają gustownie, ale jednak lepsze takie niż wgl ( tak mi się wydaje ) Gleba -> proponujesz Gwinty ?
RafuZG Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 no gwint najlepsze rozwiązanie, zależy ile chcesz przeznaczyć na zawieszenie nie zrozumiałem tego: no owszem przednie ale eketryczne.
Tamashi Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 jak ściemniasz szyby to przednie boczne też albo w ogóle:wink:: myślałem że chodzi o elektryke bo nie za bardzo zrozumiałem co moze być z tymi szybami. No kurcze budżet na bogato by musiało być, lakier w zasadzie też by trzeba było poprawić ile gdzieś zawiesznie gwintowe może kosztować wiesz może?
RafuZG Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 gwint używka TA/FK 500zł jak nie taniej czaami się trafia, kw 800-1000zł
Tamashi Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 Ale to jest za sztuke czy 4 ? ( nie ogarniam cen )
Hardjack Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Za komplet - 4. A tą przednią szybę to w jaki sposób masz podgrzewaną?
Tamashi Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 Hm to trzeba by to ogarnać chociaż sprzedaje niestety.. nie nie podgrzewanej nie ma już poprawiłem
cptolgierd Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zaraz... skoro sprzedajesz, to po co tworzysz temat z swoim pojazdem? Tworzysz 'sztuczną historię' że auto klubowe czy jak? Bo takie wrażenie mam że chcesz stworzyć historię i tym samym podbić cenę. :E
Tamashi Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Opublikowano 31 Lipca 2012 Co ma tworzenie tematu, przedstawienie swojego auta do podbijania ceny ? . Tworze bo nie wstydzę się go i póki go nie sprzedam to jestem w stanie jeździć na np zloty czy coś zresztą nie sprzedaje na pośpiech tylko sprzedam to sprzedam nie to nie
Rekomendowane odpowiedzi