Mario22 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Ja już oglądam w dobrej jakości bez ściągania Ja ściągam moim note 2 a jutro wrzuce sobie na plazme... dzis mam klasyk ... terminator 1 ... póki nie mam kompa z hdmi to tylko tak moge oglądać ... ale na święta sobie kupie sony vaio 14 cali z hdmi i3 8 gb ramu i tez se online pooglądam ...
H4mm3R Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Ja już oglądam w dobrej jakości bez ściągania Ja ściągam moim note 2 a jutro wrzuce sobie na plazme... dzis mam klasyk ... terminator 1 ... póki nie mam kompa z hdmi to tylko tak moge oglądać ... ale na święta sobie kupie sony vaio 14 cali z hdmi i3 8 gb ramu i tez se online pooglądam ... Wypas 7/10 Noc oczyszczenia - zwiastun - YouTube 6/10 trochę nie dopracowane... 6,5/10
Gość Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 "Grawitacja - obejrzeć koniecznie w kinie, efekty specjalne : Nie ma kosmitów, wojen ani innych pierdół, w samym obrazie występuje dwójka aktorów a przez 2/3 filmu jeden (Sandra Bullock) ale obejrzałem z przyjemnością . Osobiście bardzo polecam
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Właśnie obejrzałem Noc Oczyszczenia i mnie sie ogólnie bardzo podobał ze względu na pomysł ...daje 8/10
Kamyk Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Ja już oglądam w dobrej jakości bez ściągania ??? any details ???
PABLO Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 ???any details ??? Taki nawet można oglądnąć, niektóre wątki były śmieszne jak prezydent ubrał swoje białe Jordany i popitalał w nich i z ciężkiej broni strzelał Niektóre sceny przesadzone. Fajnie że zagrał stary znajomy James Woods, myślałem że zagrał dobry charakter a tutaj zaskoczenie. 6+/10 O podobnej tematyce jest Olimp w Ogniu z Gerardem Bulter'em.
Tomeks Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 ???any details ??? Taki nawet można oglądnąć, niektóre wątki były śmieszne jak prezydent ubrał swoje białe Jordany i popitalał w nich i z ciężkiej broni strzelał Niektóre sceny przesadzone. Fajnie że zagrał stary znajomy James Woods, myślałem że zagrał dobry charakter a tutaj zaskoczenie. 6+/10 O podobnej tematyce jest Olimp w Ogniu z Gerardem Bulter'em. osiole,on sie pyta gdzie oglądasz bez ściągania:grin:
Kamyk Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 tomeks :polew::polew::polew:
andrez_88 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Świat w płomieniach / White House Down (2013) - Kinomaniak.tv
Kamyk Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 Właśnie obejrzałem Noc Oczyszczenia i mnie sie ogólnie bardzo podobał ze względu na pomysł ...daje 8/10 kurffff gópi ten film jak but trzyma w napięciu, ale co z tego pomysł idiotyczny dobrze że w kinie na tym nie byłem szlag by mnie trafił na wyrzucone w błoto pieniądze
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 1000 Lat po Ziemi ... moim zdaniem lipa fest ... nuda nuda nuda.... ---------- Post dopisany at 18:13 ---------- Poprzedni post napisany at 18:13 ---------- Właśnie obejrzałem Noc Oczyszczenia i mnie sie ogólnie bardzo podobał ze względu na pomysł ...daje 8/10 kurffff gópi ten film jak but trzyma w napięciu, ale co z tego pomysł idiotyczny dobrze że w kinie na tym nie byłem szlag by mnie trafił na wyrzucone w błoto pieniądze Nooo sa gusta i guściki ...
Kamyk Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 masz rację, ale po to istnieje ten wątek prawda ? nie musimy się we wszystkim zgadzać :-)
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 masz rację, ale po to istnieje ten wątek prawda ?nie musimy się we wszystkim zgadzać :-) Offf course ...
Kamyk Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 a, gdyby ktoś nie widział fajny film - 8 części prawdy można go łatwo znaleźć, bo już trochę ma naprawdę polecam ciekawie zrobiony
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 a, gdyby ktoś nie widział fajny film - 8 części prawdy można go łatwo znaleźć, bo już trochę ma naprawdę polecam ciekawie zrobiony Szukam Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 mario go for it :banan: Haha już zasysam w 720p ... i zobaczymy czym nam tu gitare zawracasz... :thumbup:
Mario22 Opublikowano 12 Października 2013 Opublikowano 12 Października 2013 wróć jutro z piwem dużym No zobaczymy jutro to oblukam bo na dziś mam coś nowszego ...
Rekomendowane odpowiedzi