milo222 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Mam to samo, raz na tydzień coś puknie jak akurat skręcam do oporu i najadę na krawężnik itp. Sprawdzałem w 2 niezależnych warsztatach i nie zdiagnozowali o co chodzi. Pojechałem też na szarpaki - poszarpało w lewo i górę i nic nie wykazało. Zgłupiałem odczekaj z 2-4 miesiące to się okaże który wahacz - u mnie też tak było teraz skrzypi już czały czas wiec jadę na szarpaki niedługo
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Aku ku .. Mechanik tak sie rozgadał przy wymianie wahacza , ze zapomniał go dokręcić ...wczoraj na spocie Został dokręcony..i była w miarwe cisza ...po przejechaniu 40 KM ..znowu strzela Poluzował sie czy co
Tytus Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2008 Aku ku .. Mechanik tak sie rozgadał przy wymianie wahacza , ze zapomniał go dokręcić ...wczoraj na spocie Został dokręcony..i była w miarwe cisza ...po przejechaniu 40 KM ..znowu strzela Poluzował sie czy co Górny czy dolny, jak ja byłem u mechanika to zapomniał dokrecić dolnego lewego wahacza i łączników stabilizatora.
Reggi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Górny . Jade zaraz gdzieś na parkin i posprawdzam jeszcze..
Wąski Opublikowano 18 Czerwca 2008 Opublikowano 18 Czerwca 2008 A u mnie pukała przekładnia :gwizdanie:
AD4M Opublikowano 25 Czerwca 2008 Opublikowano 25 Czerwca 2008 A u mnie pukała przekładnia :gwizdanie: jak sobie z tym poradziles?
verus Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 A u mnie pukała przekładnia :gwizdanie: jak sobie z tym poradziles? podpinam się do pytania...
siemian Opublikowano 13 Grudnia 2008 Opublikowano 13 Grudnia 2008 mnie tez hałasuje przekładnia. jak to naprawic
Rekomendowane odpowiedzi