Wąski Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 1BE to zawieszenie sportowe (obniżone o 20mm) 1BV to zawieszenie sportowe S-Line (obniżone o 30mm) (tak to znalazłem na audi4ever.at) Amorki w obu są koloru ciemnoczerwonego. w takim razie muszę u siebie sprawdzić oznaczenia :gwizdanie:
AD4M Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Już chyba wszystko koledzy powiedzieli (dokładki w kolor) Jedyna słuszna, ori felga w 17" Bardzo zdrowy avancik. Gratuluję zawieszenia i oby nie było już z nim problemów. :th:
jarko Opublikowano 27 Maja 2008 Opublikowano 27 Maja 2008 Fajne masz teraz felgi Dokładnie :th: Normalnie dwa razy ładniejsze autko się zrobiło, prawda
Tytus Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2009 piękna !!!!!!!!!!!!!!!! dziękuje Ladna a srodek pokarzesz nam ?? , szary i brzydki
KOval81 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 A co się działo/dzieje z zawieszeniem? Kolor taki mój Hehe -to już trojaki będą, bo moja tez Dolphin Grau :>, tylko nadal nie ujawniona....
Rekomendowane odpowiedzi