audi-wawa Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam serdecznie i proszę o pomoc i wyrozumiałość. Jakiś czas temu delikatnie rozbiłem moją A4 B6 z 2003r :facepalm: Blachy kupione,pas przedni też i teraz czas na reflektory. W ramach oszczędności chcę zmienić xenony na zwykłe lampy, czy taka operacja ma szansą powodzenia bez ingerencji w elektrykę??? Pozdrawiam Marek
bobikos Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 o ile wiem głównym problemem będzie brak regulacji wysokości świateł, w xenonowych są inne silniczki i sterownik od samopoziomowania nie będzie mógł ich wysterować. Przyda się też przekodować MCE na obsługę świateł H7.
wrclaguna Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Dodatkowo beda błedy w sterownikach 55 Xenon oraz 09 MCE
domin79 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Witam serdecznie i proszę o pomoc i wyrozumiałość.Jakiś czas temu delikatnie rozbiłem moją A4 B6 z 2003r :facepalm: Blachy kupione,pas przedni też i teraz czas na reflektory. W ramach oszczędności chcę zmienić xenony na zwykłe lampy, czy taka operacja ma szansą powodzenia bez ingerencji w elektrykę??? Pozdrawiam Marek jak coś mam lampy po taniości:naughty: lunij najpierw czy miałeś wogóle samopoziom:wink:
audi-wawa Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dzisiaj kupiłem używane igła reflektory bi-xenon z przetwornicami, żarówkami i ślizgami za 1000zł Dzięki za pomoc
kusiek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 lepiej mieć bixenon niż przerabiać na zwykłe o takiej modyfikacji pierwsze słyszę
Rekomendowane odpowiedzi