bor1904 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam, Ktoś zna/jest mechanikiem z trójmiasta który chce podjąć "współprace" z moim chrupkiem ? Szukam dobrej relacji cena jakość. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Tylko i wylacznie klubowy warsztat Az Serwis Trakt Sw.Wojciecha!!:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bor1904 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A jak tam wygląda z terminami i cenami ? przystępnie ? klubowicze mają jakieś rabaty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zadzwon zapytaj. Najlepiej podjedz i pogadaj:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 only AZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 tylko AZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 No AZ oczywiście Olek ogarnia każdą beznadziejną sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 +1 Dlaczego nie mam blizej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 +1 Dlaczego nie mam blizej... Nie narzekaj. Ostatnio odbieralem z Olkiem auto z promu. Szwed wyslal promem padniete s4 b6:grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 +1 Dlaczego nie mam blizej... Nie narzekaj. Ostatnio odbieralem z Olkiem auto z promu. Szwed wyslal promem padniete s4 b6:grin: :grin: A znajomi to na mnie sie dziwnie patrzą jak im mówię, że samochód robiłem w Gdańsku... :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4etka Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 http://www.a6klub.pl/warsztat-az-serwis-gdansk-vt48788.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 http://www.a6klub.pl/warsztat-az-serwis-gdansk-vt48788.htm Wiesz- nie każdy ma konto na a6klubie- ocb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 http://www.a6klub.pl/warsztat-az-serwis-gdansk-vt48788.htm Wiesz- nie każdy ma konto na a6klubie- ocb? Nie musisz mieć w A6 bo "AZ" to nasz klubowy A4-kowy serwis:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 http://www.a6klub.pl/warsztat-az-serwis-gdansk-vt48788.htm Wiesz- nie każdy ma konto na a6klubie- ocb? Nie musisz mieć w A6 bo "AZ" to nasz klubowy A4-kowy serwis:naughty: Wladi wiem, że "nasz" bo już u Ola robiłem swoją (m.in. rozrząd) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 a4etka a na A6 klubie ma a6etka nick widzę ogólnie temat jest o AZ Serwis jak komuś robotę spaprali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benczos Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 a serwis klimy w Gdyni jaki polecacie...tanio i solidnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 auto klimat z tatrzańskiej - Pan Marcin - szefo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabbicz Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Niestety na moje meila nikt nie odpisuje a dodzwonić się graniczy cudem - mam wrażenie jak ktoś ma furę <2000 rok i naprawa nie wyniesie kilku kloców to maja gdzieś klienta.Tak wiec odświeżam temat czy zna ktoś innych speców którzy dobrze znają audi i podejmą się trudnych do zdiagnozowania usterek?(Osobiście sprawdziłem VASS i jestem mega zadowolony ale to Gdynia i dojazd tam jest karkołomny żeby z pierdołami jeździć). Bor1904 - czy Ty namierzyłeś w końcu jakiś speców z gda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 tel. Olek: 503-586-676 tel. Jacek: 798-852-027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkam Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Najlpiej podjedz osobiście bo zawsze lepiej jest się dogadac. Jeżeli mechanik jest dobry i nie można sie dodzwonić to świadczy tylko o tym, że ma dużo roboty i jest dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi