Caporeira Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam, chciałbym zakupić do B6 avant siatkę dociskającą do bagażnika, ale widzę że są różne rozmiary. Która najlepiej pasuje, jakie Wy posiadacie ? / Drugie pytanie o siatkę to, nie mam siatki ani schowka za siedzeniem kierowcy i pasażera, czy da się jakoś zamontować tam jakąś siatkę ? Widziałem że wiele siedzeń takową ma, ale w moich siedzeniach akurat brak a przydała by się.
Wąski Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 musisz kupić tył fotela np. AUDI A4 B6 B7 tapicerka fotela siatka NOWA ORY. (2483614951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a do bagażnika są rożne z kieszeniami z zamkami np AUDI SEAT VW BMW PEUGEOT CITROEN SKODA SIATKA (2537706019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. AUDI VW BMW SEAT SKODA SIATKA DO BAGAŻNIKA ORYG.FV (2543182534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wladi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 musisz kupić tył fotela np.AUDI VW BMW SEAT SKODA SIATKA DO BAGAŻNIKA ORYG.FV (2543182534) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ja mam taką i pasuje idealnie więc polecam:wink:
Rekomendowane odpowiedzi