aborygen Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 witam mam pytanie dotyczące zamiany kiry standart na multifunkcyjną a mianowicie: czy wystarczy przełożyć kierownicę na nową multi i będzie pasowało wszystko czy jest szansa że akurat w moim autko ta kiera multi nie będzie działała ?
aborygen Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 haha raczej można to sprawdzić żeby nie inwestować bez sensu, jeżeli tak to jak ? jakie kiery podejdą ? pozdrówko
jarek_ns Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Kiera multi z b7 czy b6? Bo jak b7 to na 100% nie działa. Jak b6 to musisz podać jaki masz moduł pod kierownicą. Po literę na końcu określi czy obsługuje multi. I wiadomo taśma do zmiany. Sent from my iPhone using Tapatalk
aborygen Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 o widzisz to już wiem na czym stoję jeżeli np. nie będę miał możliwości podłączenia to jest możliwość wymiany modułu na taki który obsługuje ??
jarek_ns Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Oczywiście. W warsztacie masz odwiedziny temat. Jaka coś to pisz bo przerabiałem temat u siebie. Ale w twoim przypadku jest gorzej. Bo albo nie zadziała poduszka jak zalożysz z b7 albo nie będzie działać cała multi przy kierownicy z b6 Sent from my iPhone using Tapatalk
aborygen Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 czyli kiera z b7 odpada na 100% zostaje z b6 możesz mi powiedzieć co działa a co nie ?
domin79 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Kiera multi z b7 czy b6? Bo jak b7 to na 100% nie działa. Jak b6 to musisz podać jaki masz moduł pod kierownicą. Po literę na końcu określi czy obsługuje multi. I wiadomo taśma do zmiany. Sent from my iPhone using Tapatalk Jarek symphony III jest przecież z B7 to dlaczego ma nie działać z kierą z B7??? jak dla mnie to radyjko podobnie jak rns-e zadziała przy obydwu fajerach i B6 i B7:wink:
jarek_ns Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Kiera multi z b7 czy b6? Bo jak b7 to na 100% nie działa. Jak b6 to musisz podać jaki masz moduł pod kierownicą. Po literę na końcu określi czy obsługuje multi. I wiadomo taśma do zmiany. Sent from my iPhone using Tapatalk Jarek symphony III jest przecież z B7 to dlaczego ma nie działać z kierą z B7??? jak dla mnie to radyjko podobnie jak rns-e zadziała przy obydwu fajerach i B6 i B7:wink: Przecież napisałem ze zadziała z kierą z b7 ale nie odpali poduszka. A przy b6 nie działa zmiana utworów. Sent from my iPhone using Tapatalk
aborygen Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 o matko zawsze musi być coś nie tak ale i tak chyba mam moduł do bani tzn mam taki numer sterownika: 8E0-953-549-F
jarek_ns Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No F to model LOW. Więc bez obsługi tempomatu i multi kiery. ---------- Post dopisany at 22:54 ---------- Poprzedni post napisany at 22:51 ---------- Tu masz trochę lektury http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-instalacja-kierownicy-multifunkcyjnej-r8-tt-b7-19792/
aborygen Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2012 czyli sam moduł można wymienić na pasujący do muti kiery z tego wynika
jarek_ns Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zmieniasz moduł, taśmę, kodujesz i działa. A przy okazji możesz zrobić tempomat. Ja mam dodatkowo moduł BT. Do szczęścia brakuje mi tylko podgrzewanej kierownicy. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi