spetsnaz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 jutro walcze z katem kto mi podpwoei jak zrobic najlepiej wybic i zostawic puszke wyciac i wstawic rurke czy w puszke rurke wstawiclub jakis specjlany tłumnki (boje sie o warkot ze bd głosny) czy ktos jest wstanie powiedziec jak wyłączyc drugą sonde za katem Vag-comem 15lolo opróżnij skrzynkę bo nie dochodzą do Ciebie PW
Dev Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Przy 30km/h wkładasz 3 bieg i wciskasz gaz powyżej 2 tyś obr/min powinno wskazać 0,8bara i tak powinno trzymać długo długo zależnie od kondycji turbiny. Przepraszam, czy ja coś przespałem????? AJL ma 0,8bar?????????? BEX ma 0,6bar. Ano przespales, cisnienie to nie wszystko wazny jest przeplyw a ten na pewno w BEX-ie jest wiekszy poza tym masz dwa IC-ki no tyle to ja wiem że mam dwa kolektor ssący jest większy, średnica przepustnicy ta sama, rury przelotowe są takie same jak BEX, tyle że dopiero teraz sobie przypomniałem że tam jest takie same turbo jak AEB w AEB jest K03-005 w BEX-ie K03-073 która jest prawie taka sama jak K04-015
McGiver Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Przy 30km/h wkładasz 3 bieg i wciskasz gaz powyżej 2 tyś obr/min powinno wskazać 0,8bara i tak powinno trzymać długo długo zależnie od kondycji turbiny. Przepraszam, czy ja coś przespałem????? AJL ma 0,8bar?????????? BEX ma 0,6bar. Ano przespales, cisnienie to nie wszystko wazny jest przeplyw a ten na pewno w BEX-ie jest wiekszy poza tym masz dwa IC-ki no tyle to ja wiem że mam dwa kolektor ssący jest większy, średnica przepustnicy ta sama, rury przelotowe są takie same jak BEX, tyle że dopiero teraz sobie przypomniałem że tam jest takie same turbo jak AEB w AEB jest K03-005 w BEX-ie K03-073 która jest prawie taka sama jak K04-015 a no prawie tak
Dev Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ale dalej sie zastanawiasz skąd ta moc skoro pompuje tylko 0.6 bara ?
McGiver Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 ale dalej sie zastanawiasz skąd ta moc skoro pompuje tylko 0.6 bara ? nie, tylko się zastanawiam teraz jak tu troszke nagiąć termodynamike i najefektywniej wykorzystać tą BV50 bez pogięcia korb.
15lolo Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 hmm koledzy kto mi powie jak zrobic logi vag comem to bym wrzucul do tematu i co posprawdzac to tez bym wrzucil
Dev Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 i co posprawdzac to tez bym wrzucil :facepalm::facepalm: masz na poprzedniej stronie
Norbi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kolego jedź do kogoś ogarniętego niech Ci zrobi logi lub do polecanego warsztatu, bo do usranej śmierci będziesz się motał.
Rekomendowane odpowiedzi