spetsnaz Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam! Czy ktoś z Was kupował "żarówki" ledowe H6W z Allegro? Wybór jest spoty i ciężko się zdecydować. Zależy mi na białej barwie światła i błaku błędu na FIS`ie. Czy ktoś z Was może polecić konkretny model?
MarianekZg Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 chyba P-U-M-A :eusathink:albo mi się wydaje - skrobnij do niego i dopytaj
P-U-M-A Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie wiem dokładnie które kupiłem. Powiem ci tak żarówka nie jest tyle wazna co kondensator ponieważ bez będą się palić raz częściej raz mniej taki urok tych ledów:wink:
wrclaguna Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Kumpel ma cos takiego załozone Filtr LED Can BUS z KONEKTORAMI Skoda VW Seat Audi (2496200384) - motoAllegro
wladi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Siemka ja kupowałem od tego kolesia Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2475438182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i oprócz postojówek to mam w całym aucie w środku wymienione na ledy i wszystko fajnie świeci a najważniejsze że nie wywala błedu:wink:
spetsnaz Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Siemka ja kupowałem od tego kolesia Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2475438182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i oprócz postojówek to mam w całym aucie w środku wymienione na ledy i wszystko fajnie świeci a najważniejsze że nie wywala błedu:wink: Widzisz, mnie najbardziej interesują postojówki martwię się, że barwa światła będzie niebieska
Bieniek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Siemka ja kupowałem od tego kolesia Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2475438182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i oprócz postojówek to mam w całym aucie w środku wymienione na ledy i wszystko fajnie świeci a najważniejsze że nie wywala błedu:wink: Widzisz, mnie najbardziej interesują postojówki martwię się, że barwa światła będzie niebieska Zamowilem.Zobaczymy co to:decayed:
MarianekZg Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 na fotach nie wygląda źle ciekawe jak w realu :eusathink:kiedyś miałem podobne, na fotkach było ok natomiast na żywo w dzień
wladi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Uwierz mi że wszystko jest tak jak powinno:wink:
MarianekZg Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 no dobra to też zamówię - zobaczymy ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- będę je traktował jako dzienne
wladi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie no bez przesady aż takiego światła w dzień nie dają
wladi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie no spoko tylko żeby się nie doczepiły pały do tych świateł, w dzień to widać tylko jak żarówka się świeci nie tak jak po ciemku że całą lampę oświetlają
spetsnaz Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Ja montowałem dziś u siebie. Jest spoko, nawet mam wrażenie, że świecą ciut zbyt słabo. Barwa światła jest biała, na zdjęciach wpada w niebieski, ale tylko to tak wygląda..
Rekomendowane odpowiedzi