Skocz do zawartości
IGNOROWANY

LED H6W z CAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Czy ktoś z Was kupował "żarówki" ledowe H6W z Allegro?

Wybór jest spoty i ciężko się zdecydować.

Zależy mi na białej barwie światła i błaku błędu na FIS`ie.

Czy ktoś z Was może polecić konkretny model?

Opublikowano

chyba P-U-M-A :eusathink:albo mi się wydaje - skrobnij do niego i dopytaj :wink:

Opublikowano

Nie wiem dokładnie które kupiłem. Powiem ci tak żarówka nie jest tyle wazna co kondensator ponieważ bez będą się palić raz częściej raz mniej taki urok tych ledów:wink:

Opublikowano

Siemka ja kupowałem od tego kolesia Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2475438182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i oprócz postojówek to mam w całym aucie w środku wymienione na ledy i wszystko fajnie świeci a najważniejsze że nie wywala błedu:wink:

Opublikowano
Siemka ja kupowałem od tego kolesia Postojówki LED 8X SMD W5W BA9S Bax9S H6W CAN BUS (2475438182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i oprócz postojówek to mam w całym aucie w środku wymienione na ledy i wszystko fajnie świeci a najważniejsze że nie wywala błedu:wink:

Widzisz, mnie najbardziej interesują postojówki ;) martwię się, że barwa światła będzie niebieska :(

Opublikowano

Widzisz, mnie najbardziej interesują postojówki ;) martwię się, że barwa światła będzie niebieska :(

Zamowilem.Zobaczymy co to:decayed:

Opublikowano

na fotach nie wygląda źle :decayed: ciekawe jak w realu :eusathink:kiedyś miałem podobne, na fotkach było ok natomiast na żywo w dzień :thumbdown:

Opublikowano

Uwierz mi że wszystko jest tak jak powinno:wink:

Opublikowano

no dobra to też zamówię - zobaczymy :decayed:

---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ----------

będę je traktował jako dzienne :grin:

Opublikowano

Nie no bez przesady aż takiego światła w dzień nie dają:grin:

Opublikowano

Nie no spoko tylko żeby się nie doczepiły pały do tych świateł, w dzień to widać tylko jak żarówka się świeci nie tak jak po ciemku że całą lampę oświetlają:naughty:

Opublikowano

Ja montowałem dziś u siebie. Jest spoko, nawet mam wrażenie, że świecą ciut zbyt słabo. Barwa światła jest biała, na zdjęciach wpada w niebieski, ale tylko to tak wygląda..

dsc03104800x600.jpg

dsc03110800x600.jpg

dsc03108800x600.jpg

dsc03109800x600.jpg