Bladderwrack Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam! Właśnie wróciłem z wakacji:) z przyczepą campingową. Co ciekawe zauważyłem ze po tym jak zdemontowałem fabryczny hak westfalia MMI PLUS w moim b8 przestało wyświetlać PDC na ekranie - :facepalm:jest tylko sygnał dźwiękowy. Może ktoś z Was jest sprytniejszy ode mnie bo ja nie qumam o co chodzi:wallbash:
wrclaguna Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kodowanie było poprawnie zrobione ?
Bladderwrack Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Kodowanie było poprawnie zrobione ? Wszystko działało zanim podpiąłem przyczepę .... tydzień temu...teraz lipa
wrclaguna Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Załóz hak i sprawdz czy wszystko wroci do normy . Pasuje tez podpiac kompai i zczytać błedy
vadispila Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 zdejmnij przelotke z 11 pinów na 8 , pewnie została dalej w gniezdzie nienieckiego standardu. parktronik nie działa jak masz zapiętą przyczepkę, lub nawet samo przejście w aucie.
Rekomendowane odpowiedzi