nedwed Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam, mam małe pytanko, co oznaczaja kolejne opcje w wyswietlaczu miedzy zegarami ? Jeden spalanie srednie, drugi spalanie chwilowe, trzeci czas jazdy i czwarty to pokazuje sie jakas wartosc kilometrow, myslalem ze jest to zasieg, lecz po zatankowaniu pojawila mi sie wartosc 180km, przejechalem pewien odcinek i wzrosła do 190, to jest zasieg od momentu zatankowania ? Bo myslalem ze w miare uplywu jazdy i spalania paliwa zasieg bedzie na wyswietlaczu malał
nastradamus Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Kolego wszystko masz na forum, wystarczy poszukać, jest też link do instrukcji obsługi b6, i tam wszystko znajdziesz...
marjankowi Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam, mam małe pytanko, co oznaczaja kolejne opcje w wyswietlaczu miedzy zegarami ? Jeden spalanie srednie, drugi spalanie chwilowe, trzeci czas jazdy i czwarty to pokazuje sie jakas wartosc kilometrow, myslalem ze jest to zasieg, lecz po zatankowaniu pojawila mi sie wartosc 180km, przejechalem pewien odcinek i wzrosła do 190, to jest zasieg od momentu zatankowania ? Bo myslalem ze w miare uplywu jazdy i spalania paliwa zasieg bedzie na wyswietlaczu malał Jak słusznie zauważyłeś,to jest zasięg. Rośnie, bo średnie spalanie Ci zmalało. Na ogół tak dzieje się w trasie.
Rekomendowane odpowiedzi