tw182 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam kolegów, czy mógłbym poprosić o przejżenie moich logów? Zasadniczo z samochodem nic się nie dzieje, tylko mam wrażenie jak by się trochę słabiej zbierał. No i chciałbym wiedzieć w jakiej kondycji jest turbo i wtryski. Z góry dziękuję za pomoc. Logowałem z wyłączoną klimą, 3 bieg, pedał w podłodze. Statyczne: Meas. Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 007 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 013 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 018 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 023 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM BS: Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Dynamiczne: Grupy: 000 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 001 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 003 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 004 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 008 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 010 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM Grupy: 011 - VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
spanky Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 auto po programie , takim jakims dziwnym
tw182 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2012 a jak wtryski leją i turbo? cos niepokojącego widac?
Blachu Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Wtryski "trochę" nieciekawie wygladają... Ten na drugim cylindrze sporo leje ( korekcje -2.15 około). Wyczytałem kiedyś że jeśli jest wiecej niz 1.8 to pompka nadaje sie na złom. Więc bez wymiany sie nie obejdzie.
danu44 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Opublikowano 11 Sierpnia 2012 a jak wtryski leją i turbo? cos niepokojącego widac? A widze kolego ze jestes z Otwocka.... Przed chwila kolega spanky, jeden z najlepszych diagnostyków na forum do Ciebie pisze, a Ty mu nie odpowiadasz. A zwroc uwage ze jestescie z jednego miasta. Wiec moze wartałoby sie zaprzyjaznic. Polecam.
tw182 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2012 widziałem oczywiscie i doceniam, dziekuje za odpowiedź. Auto jest po programie juz mi kiedys kolega spanky napisał ze na marnym planowalem udac się na remap ale nie wiem czy bede mogl zostawic sobie ten samochod, dlatego potrzebuję wiedziec w jakiej jest kondycji, ew sprzedac i kupic cos tanszego. pozdr
danu44 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 widziałem oczywiscie i doceniam, dziekuje za odpowiedź. Auto jest po programie juz mi kiedys kolega spanky napisał ze na marnym planowalem udac się na remap ale nie wiem czy bede mogl zostawic sobie ten samochod, dlatego potrzebuję wiedziec w jakiej jest kondycji, ew sprzedac i kupic cos tanszego. pozdr Acha, rozumiem.To tego nie wiedzialam. Piszesz ze chcesz sprzedac i kupic cos tanszego..? Bylam dzisiaj na giełdzie samochodowej. Wiesz jak stoja te roczniki co masz... widziałam juz po 22 tys. Ale srednio tak... Oferta - Audi A4 - DO SPRZEDANIA AUDI A 4 B 6 KOMBI POJEMNOŚĆ 1,9 TDI DIESEL. MODEL 2004 W NIEMCZECH 1 WŁAŚCICIEL.AUTO POCHODZI OD OSOBY PRYWATNEJ. P Wiec co chcesz kupic tanszego...? Chyba tylko takie jak ja mam czyli AFN-99, albo nie Audi. Ja na Twoim miejscu zainwestowałabym w autko (bo zle nie wyglada) i dalej nim jezdzila. Przeciesz to sa super autka (AVF) 03... Podobnie jak (AFN) 99. Pozdrawiam
spanky Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 jedynie co sie rzuca w oczy to korekcje na 2 garku , przyczyn moze byc wiele, od oringu pompki,poprzez sam pompowtrysk albo wytarta krzywka na walku reszta wyglada akceptowalnie
Rekomendowane odpowiedzi