snowboarder Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 W ramach przywitania 3 fotki mojego Audi zrobione w zeszlym roku zaraz po kupnie... Mial wtedy jeszcze taki wspanialy przod bez zadnej rejestracji, pozniej po 3 ticketach sie zlamalem i teraz niestety juz front skalany numerami :-(
Pikuś Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Pogratulowac pieknego autka. :mrgreen: Pieknie sie prezentuje no i sliniczek tez niczego sobie. :razz:
sline Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 sliniczek tez niczego sobie Zaje***ty a nie niczego sobie :razz: Piękne auto Sprowadzane z USA? Bo widzę, że na kwadratowe blachy.
Pikuś Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 sline, dla mnie niczego sobie :twisted: bo sa lepsze , a kolega pewnie mieszka w stanach. :razz: I to byla aluzja.
pet3r Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 zdjecia wygladaja jak na robione w Krainie Szczesliwosci extra autko, musi smigac niesamowicie...
snowboarder Opublikowano 16 Listopada 2006 Autor Opublikowano 16 Listopada 2006 Sorry, tak, mieszkam w LA. Jak najbardziej w Krainie Szczesliwosci :-) Samochod jest odlotowy. Mam detector radarow (legalny u nas) wiec mam tendencje do "testowania" go :-) Moc jest zawsze pod reka, ale to co mnie zawsze zadziwia najbardziej to jednak quattro. Jezdze duzo na snieg i za kazdym razem usmiech mi nie znika...
Lukas Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 Piekna no tak LA ewentualnie Floryda bo tylko tam palmy rosna, szczesciarz nie musi sie meczyc w Polsce gratuluje
T-żółw Opublikowano 16 Listopada 2006 Opublikowano 16 Listopada 2006 fiu fiu psze fura chętnie bym przytulił takiego avanta :razz:
Rekomendowane odpowiedzi