ryba85 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 słyszał ktos o tej firmie? KingSoft nie dawno otworzyli hamownie nie daleko mnie. a ja akurat mysle o podniesieniu mocy w mojej b5.
Cordii Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Mozesz spokojnie do nich jechac na strojenie :-)
Armi Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Dokładnie, dużo osób z klubu a3 tam jeździ.
slepy Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Ryba obadaj sprawę ,moze byśmy jakąś grupówkę ogarneli, to też bym coś podkręcił
nex Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 pierwszy raz widzę taką hamownię gdzie ściągają koła do pomiaru, ciekawe jak z przekłamaniem
ryba85 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Ryba obadaj sprawę ,moze byśmy jakąś grupówkę ogarneli, to też bym coś podkręcił w sobote do nich pojade popytac. ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- pierwszy raz widzę taką hamownię gdzie ściągają koła do pomiaru, ciekawe jak z przekłamaniem z tego co pisza to jedna z najdokładniejszych hamowni.
jarek_ns Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ryba pisz do dixona i wolanta oni też myślą o programie. Sent from my iPhone using Tapatalk Dopadłem właśnie kompa i obczaiłem ich stronę i szczerze mówiąc to ceny jak na nowy sącz mają wysokie. Za te pieniądze to można rozmawiać z Aligatorem w Dyno lub CompSportem. Poza tym o jakości ich pracy nie świadczy marka tylko ludzie którzy tam pracują. Przykład V-Tech krakowski obecnie ma strasznie słabą opinię a kiedyś to byłą ścisła czołówka. Dlatego ja bym polecał pewną dozę ostrożności.
MAGIC87 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ryba obadaj sprawę ,moze byśmy jakąś grupówkę ogarneli, to też bym coś podkręcił w sobote do nich pojade popytac. ---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- pierwszy raz widzę taką hamownię gdzie ściągają koła do pomiaru, ciekawe jak z przekłamaniem z tego co pisza to jedna z najdokładniejszych hamowni. Najdokladniejsza to była ta u ,,SAJGONA":decayed:
ryba85 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Ryba pisz do dixona i wolanta oni też myślą o programie. Sent from my iPhone using Tapatalk Dopadłem właśnie kompa i obczaiłem ich stronę i szczerze mówiąc to ceny jak na nowy sącz mają wysokie. Za te pieniądze to można rozmawiać z Aligatorem w Dyno lub CompSportem. Poza tym o jakości ich pracy nie świadczy marka tylko ludzie którzy tam pracują. Przykład V-Tech krakowski obecnie ma strasznie słabą opinię a kiedyś to byłą ścisła czołówka. Dlatego ja bym polecał pewną dozę ostrożności. no własnie ceny to maja nie za niskie.
jarek_ns Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Za te pieniądze jedź do tego gościa co ja robiłem. Pomiar wyszedł 70pln. Sent from my iPhone using Tapatalk
jarek_ns Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Łużna koło Bobowej. A program tam gdzie Adam i Przemek Sent from my iPhone using Tapatalk
McGiver Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Nie no cennik to oni mają wyje....... jak trzeba. 2400 za EVO i STi ????? Damian robi za 1800 pod indywidualne zamówienie za X !!!!!!
ryba85 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 a co powiecie o tej hamowni?
jarek_ns Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Hamownia jak hamownia jest dokładna ale ja bym tyle Nie dał za pomiar. Sent from my iPhone using Tapatalk
ryba85 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2012 mnie tez te ceny zniechecaja.ale jak zdaze to w sobote popytam co i jak.
jarek_ns Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jutro wyślę ci numer na PW. Tam zadzwoń a nie kombinuj. Widzę ze ostro młodzież tego swojego AHFa pompowtryski już zamontowane Sent from my iPhone using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi