Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spocik w Wieluniu

Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ 71 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie organizować spoty-GŁOSOWAĆ

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy był by ktoś z ekipy spotów Wielun w stanie podpiac moja niunie pod Vag i zrobić logi dynamiczne? Chodzi mi jak najszybciej :)

Opublikowano

Spot był w niedziele trzeba było przyjechać,następny za 2 tygodnie-zapraszamy.

Opublikowano

Witam. Czy był by ktoś z ekipy spotów Wielun w stanie podpiac moja niunie pod Vag i zrobić logi dynamiczne? Chodzi mi jak najszybciej :)

jak nie bywasz na spotach to VAG kosztuje :kox:

Opublikowano

Witam ekipę EWI :hi:

Kilka dni temu brat sprzedał B5 koledze z Waszych okolic (miejscowość Komorniki), dałam mu kalendarzyk, obiecał dołączyć do klubu :decayed:

Mówił, że słyszał o A4-klub.pl i że Was zna... a przede wszystkim niejakiego ... hm... Rafała W. (jeśli dobrze zapamiętałam).

Miał także pozdrowić Wieluń ode mnie... :evil: dotarły pozdrowienia?

Opublikowano

Witam ekipę EWI :hi:

Kilka dni temu brat sprzedał B5 koledze z Waszych okolic (miejscowość Komorniki), dałam mu kalendarzyk, obiecał dołączyć do klubu :decayed:

Mówił, że słyszał o A4-klub.pl i że Was zna... a przede wszystkim niejakiego ... hm... Rafała W. (jeśli dobrze zapamiętałam).

Miał także pozdrowić Wieluń ode mnie... :evil: dotarły pozdrowienia?

Zobaczymy czy na spocie się zjawi.Pozdro osetti :naughty:

Opublikowano

Witam :hi:

Pozdrowionka dla wszystkich oczywiście.Dawno nie byłem ale na pewno wpadnę na któryś spocik.

Ale chciałem się Was spytać czy wywalać Kata? Muszę wyczyścić turbinę i tak mnie korci aby go wyciąć bo w sumie na cholerę mi ten Kat a po drugie nie wiem w jakim jest stanie.Pewnie zapchany po tylu latach.To co, wycinać? Albo jakie są przeciwskazania aby tego nie robić? Są jakieś?

Opublikowano

wyrzuc go..ja w moim 2.5 też się pozbyłem i nie narzekam...no i Turbo lepiej dmucha:)[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 12:42_________________________________________________A przeciwwskazania to możesz mieć problem na przeglądzie ale akurat musiał byś trafia na strasznie upierdliwego gościa:)

Opublikowano

DBAJ O ŚRODOWISKO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poto sie w fabryce natrudzili zeby go zalazyc zeby był a nie zeby go wyrzucic

Opublikowano

Pozdrowionka dla wszystkich oczywiście.Dawno nie byłem ale na pewno wpadnę na któryś spocik.

Ale chciałem się Was spytać czy wywalać Kata? Muszę wyczyścić turbinę i tak mnie korci aby go wyciąć bo w sumie na cholerę mi ten Kat a po drugie nie wiem w jakim jest stanie.Pewnie zapchany po tylu latach.To co, wycinać? Albo jakie są przeciwskazania aby tego nie robić? Są jakieś?

Nie podpuszczam,ale przy takiej robocie bym go wywalił :naughty:

Na spotach zawsze jesteś mile widziany :hi:[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 21:19_________________________________________________Trzeba się dorzucić http://www.a4-klub.pl/smf/serwer_klubowy-t134351.0.html

Opublikowano

Nie podpuszczam,ale przy takiej robocie bym go wywalił :naughty:

Na spotach zawsze jesteś mile widziany :hi:[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 21:19_________________________________________________Trzeba się dorzucić http://www.a4-klub.pl/smf/serwer_klubowy-t134351.0.html

ja u siebie wywaliłem bez skrupułów :evil: tzn. wspawałem w jego miejsce kwas rurkę a kat leży sobie na półce na tzw. wszelki wypadek.

Ponieważ kat miałem w bardzo dobrej kondycji to zwiększenia osiągów nie odczułem, pojawił się tylko bajeczny gwizd turbiny w okolicach 1900 obrotów :>

Co do skutków ubocznych to brak u mnie takiego doświadczenia, ale jest sporo wątków to poczytaj, ja zakładam, że ich (skutków ubocznych) nie będzie i już.

Do zobaczyska na spotach :hi:

Opublikowano

Wpadnę na pewno ,trzeba nabrać nowej wiedzy :good:

A czy ja dobrze widzę na zdjęciach ? Maro,czy na Twojej niuni są kartki? :cool1: Zamiana na nowszy model :>

Co do kata to chyba wyrzucę ale nie wiem czy rozciąć go i wyrzucić środek czy dać rurkę.Poczytam jeszcze i się zastanowię.W sumie i tak nie wiem w jakim jest stanie ale chętnie do niego kuknę :gwizdanie:

Zobaczę co z tego wyjdzie.A jeszcze chłopaki tak się spytam ,czy gdy wyjmę turbinę to będę mógł sięgnąć do wirnika aby zobaczyć czy ma luzy? Podobno wzdłużne oznaczają końcówkę :evil: Nie chcę całej rozbierać jeżeli nie będzie trzeba a tylko tą część gdzie są te kierowniczki.Chyba trzeba poczytać na forum :mysli:

Opublikowano

nie musisz wyciągać...odkręc przewód ssacy od filtra powietrza do turbo i złap za wirnik i zobaczysz czy jest luz

Opublikowano

Jaro przyjedz dzisiaj to pogadamy,resztę też chcę zobaczyć w komplecie :oklaski:[br]Dopisany: 23 Maj 2010, 12:15_________________________________________________Dla tych co nie byli :bicz3:

Opublikowano

Dla tych co nie byli :bicz3:

okrągła rocznica urodzin mojej Żonki :giveheart: powinna usprawiedliwić moją nieobecność :dance2:

szwagry się zjechały i klękajcie narody :drunk:

ale gdzie fotorelacja, dawajcie co się działo :mysli:

jak wypadła furka Łukasza na testach :evil:

Opublikowano

:embarrassed: Sorki ale teraz nie mogłem wpaść więc pogadamy przy innym spociku :> Muszę teraz podziałać z niunią :mysli:

Pozdrawiam wszystkich :hi:

Opublikowano

Dla tych co nie byli :bicz3:

okrągła rocznica urodzin mojej Żonki :giveheart: powinna usprawiedliwić moją nieobecność :dance2:

szwagry się zjechały i klękajcie narody :drunk:

ale gdzie fotorelacja, dawajcie co się działo :mysli:

jak wypadła furka Łukasza na testach :evil:

Foto relacji nie ma,bo Cię niebyło :angry:

Fura Łukasza najszybciejsza w Wieluniu,Turbawka od 2,0 TDI i baaaaaaaardzo wysoki niutek :naughty:

7,5 do 100ki :kox:

Opublikowano

2.0 TDI ma 9,7 s

2.7 TDI ma 8,4 s

1.9TDI by dynosoft 8.9 sek do 100km/h i lekko przypalone sprzeglo na jednej z prob