Denis Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Witam. Przejrzałem większość tematów na forum i nigdzie nie mogłem znaleźć rozwiązania mojego problemu. Mam zakodowaną wersję skandynawską w przełączniku z funkcja Auto, ale chciałbym aby w każdej możliwej pozycji kluczyka w stacyjne, światła mijania oraz lampy tylne nie włączały się gdy przełącznik świateł jest w pozycji "0". Jak każdy pewnie wie, teraz nie ma możliwości całkowitego wyłączenia świateł, no chyba że przez wyjęcie kluczyka ze stacyjki Kiedyś udało mi się znaleźć informacje na forum, że jakiś fachowy elektryk podpiął jakąś diodę, pod "0" za włącznikiem i podobno pomogło. Czy i jak to działa - nie mam pojęcia. Zna ktoś jakieś rozwiązanie w tej kwestii?
Lukasz_mk2 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 czy poprostu nie można zmienić tego VAG'iem?? na forum troche o tym jest
Denis Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Niestety nie da się tak. Poczytałem trochę o kodowaniu świateł, ale nie da się tak zrobić jakbym chciał, a myślę to taka opcja ucieszyłaby wielu użytkowników TDi-ów zwłaszcza w zimie ---------- Post dopisany 22-08-2012 at 06:14 ---------- Poprzedni post napisany 20-08-2012 at 17:30 ---------- up
Rekomendowane odpowiedzi