Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Autko Rako ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo ;)

Tak jak mówiłem wstawiam fotki ;)

Sorki za jakośc robione są komórką ale i tak nie zabierają temperamentu jakie posiada te autko ;)

Pozdro ;)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/58cc0efedf4ceb33.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2660fcc65ab00324.html

Opublikowano

AVG 1.9 110PS

chyba nie bylo takiego silnika w B6.

Opublikowano
  • Autor

możliwe bo jeszcze nie dokonca uzupełniłem profil a wogole gubie sie w tych silnikach. Dobra zostawie linki same bo widze że nie moge wystawic ich :/ Sory za kłopoty :/[br]Dopisany: 27 Maj 2008, 11:33 _________________________________________________ok zobaczcie czy teraz działają linki ....

Jeszcze raz sorki wielkie :/

Opublikowano

Tak działają ,zrób ładniejsze :) środka,jakie plany na zmiany? :)

Opublikowano

Jeszcze raz sorki wielkie :/

Spoko, spoko. Ladny sedanik, daj jeszcze fotki wnetrza. Spory potencjal do rezania :decayed::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Co do jakiś zmian narazie nie mam planów. Narazie obniżona jest, szybki przyciemnione, jeszcze aluski chce zmienić na inne.

Jak narazie to by było na tyle :)

Spoko fotki wnetrza dodam :)[br]Dopisany: 27 Maj 2008, 11:48 _________________________________________________Tak jak obiecywałem :)

Dodaje zdjecia środka jak i focie lepszej jakości :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0706e61adc108881.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c4e9f2fdeb1f3872.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1fc00bd4932e9de4.html

Opublikowano

Co Ty masz pokrowce na siedzeniach ?

Opublikowano

Co Ty masz pokrowce na siedzeniach ?

na to wyglada i paskudzi całe wnetrze...

Opublikowano
  • Autor

Tiaaa z przodu tylko i wyłącznie a to z tego wzgledu że poprostu szkoda mi siedzeń (myśle w toku przyszłych zmian...) :P

Na zdjeciach może nie wygladaja za ciekawie ale teraz są odpowiednio obszyte i przylegaja idealnie do siedzen.

Mi one w niczym nie przeszkadzają......choć wiem że dla niektórych mogą się wydawać zupełnie nie potrzebne i tylko szpecące.

Opublikowano

Tiaaa z przodu tylko i wyłącznie a to z tego wzgledu że poprostu szkoda mi siedzeń (myśle w toku przyszłych zmian...) :P

Na zdjeciach może nie wygladaja za ciekawie ale teraz są odpowiednio obszyte i przylegaja idealnie do siedzen.

Mi one w niczym nie przeszkadzają......choć wiem że dla niektórych mogą się wydawać zupełnie nie potrzebne i tylko szpecące.

Wiem że to Twoje auto i Twoje siedzenia ale pokrowce to tak do Opla w Audi kiepsko to wygląda i nie pasuje do :audi: nie ta marka i nie ta klasa żeby walic pokrowce na siedzenia. (Pamietaj że to moje zdanie :th: ) dobrze że na kierownicy nie masz pokrowca :hi:

Opublikowano
  • Autor

Heh no bez przesady :D

Zastanawiam się nad jakimiś zmianami co do mojego autka....Może byście mogli sypnąc mi jakimiś pomocnymi radami... ??

Będe bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Heh no bez przesady :D

Zastanawiam się nad jakimiś zmianami co do mojego autka....Może byście mogli sypnąc mi jakimiś pomocnymi radami... ??

Będe bardzo wdzięczny :)

Zmien felgi na wieksze :wink4: wywal pokrowce :naughty: a jesli chcesz zmieniac wiele to tu masz setki zdjęc http://www.a4mods.com/library/bodykits/?album=ABT

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za linka.

Narazie pod uwage biore felgi. Co do jakiegoś ospojlerowania to chyba raczej dam sobie spokoj. Ona już i tak jest baaardzo niziutka ;)

W sumie podobaja mi sie spokojne zmiany, nie jestem sympatykiem typowego tuningu... Ale jak to ,,Młody" piszesz :) to jest tylko moje zdanie ;)[br]Dopisany: 28 Maj 2008, 11:08_________________________________________________Witam :)

Mała reaktywacja mojej niuni:)

Wpadło mi w reke pare foci z wesela :)

Pomysłałem ze fajnie byłoby je wystawic i Wam pokazac troche w innej osłonie heh :)

P.S. Sorki za takie miejsce parkingowe ale innnego nie było wszystko zajete :D heh

39dcd7ea70805f1cm.jpg

06cbc25b39f0bbd2m.jpg

ca17dec4d73c02a9m.jpg

7a92484ef0e3cfd3m.jpg

Opublikowano

patrząc na fotki z pierwszego postu sądzę że masz autko na prąd - widać kabel pociagnięty do niuni - rozumiem że fotki robione w trakcie ładowania baterii :decayed: :decayed:

a tak serio to (po za pokrowcami) ładne A4 :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

hehe a ten kabel to wąż hehe świeżo myta była niunia :P a co do pokrowców to już ich nie ma :) żeby nie było :) (pokrowce były w sumie prezentem od :embarrassed: bliskiej mi osoby także założylem je)

Myśle co by jeszcze pozmieniac...na pierwszy ogień idzie alu a co dalej hmm...jakies sugestie??

Pozdro :)

Opublikowano

A4 prezentuje się super, kolor i do tego chrom jest :kox:

Środek też ciekawy kolor...

Co do zmian no to felga na pewno, aktualne zostaw na zimę, pomyśl może nad fabrycznym radiem, żeby ładnie się komponowało z panelem klimy, widzę też, że kiere masz trochę powycieraną (albo to tylko złudzenie na zdjęciu) można by ją na nowo obszyć...

Opublikowano
  • Autor

no kiera lekko wytarta w sumie niewiem od czego to zalezy;/ autko sprawdzalem.

Tez mysłałem nad obszyciem....ale niechce zadnego kiczu kupic;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

alu 18" i będzie :naughty:

Opublikowano

Ladna a jakie mody w najbliższym czasie :good: