michalb1987 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam! Niedawno zakupiłem sobie kabelek do mojej b6 i postanowiłem trochę ją naprawić komputerem. Mianowicie mam założone HIDy w lampach i czesto jak zapalam światła wyskakuje mi na fisi choinka piszczą hamulce, kontrolka od ESP i wogóle nie powinienem już nigdzie jechać wyłączam stacyjke jesze raz przekręcam i jest ok. Air Bag świeci mi sie odkąd go kupiem i nie można go skasować. próbując wejść do modułu ABS hamulcy i Air Bag wywala mi błąd tak jakby nie mógł sie połączyć a na fisie podczas łączenia mrugają mi ikonki. Moje pytanie jest takie co może być tego przyczyną? i czy jest możliwość skasowania w jakiś sposób błedów które na stałe sie zapisują w pamięci? Pozdrawiam i dziekuje za podpowiedzi.
wrclaguna Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jaki masz kabelek ? HIDY out:thumbdown:
michalb1987 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Kavelek mam dokladnie taki a do niego adapter na usb viaken.pl/pl/diagnoza-vag/vag-kkl-rs232-com-line-2-linie-k-we-wtyku-obd2-pl.html Hidy dawno planuje wyrzucic nawet kipilem przetwornice koito z zarnikamu d4s ale nie mam jeszcze soczewek do nich. Wsadzilem te koitowskue przetwornice i tez wywalal blad co dalej? ---------- Post dopisany 25-08-2012 at 09:05 ---------- Poprzedni post napisany 23-08-2012 at 08:17 ---------- nikt nie pomoże ?
domin79 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 tym kabelkiem to sie zbytnio nie połączysz z tymi modułami:wink:
michalb1987 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Domin mam nadzieje że ty masz lepszy kabel i jak bede u ciebie to da rade coś z tym zrobic ?
Rekomendowane odpowiedzi