ucho.77 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Tobie się to podoba:polew:wiejski tuning dzienne zamiast halogenów montuj Polecasz jakiś zestaw halogeny jako dzienne z allegro? Wysyłane z mojego HUAWEI U8815 za pomocą Tapatalk 2 ORYGINALNY HALOGEN LED VW Skoda do jazdy dziennej (2580633883) - motoAllegro troche rezania jest ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ---------- ja mam zarowki 7w led zamontowane i policaje sie nie czepiaja wyglada to ok ale swieci sam przód ---------- Post dopisany at 09:34 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ---------- ŻARÓWKA LED H11 7.5W Bardzo Mocna *HIT* !!!!!!! (2565514259) - motoAllegro
grzes1150 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Pies też brzydkiLampy tak paskudne że przez chwile myślałem że to B5. Choć B5 mi sie podoba... Jak już przerabiać lampy to tak jak ma @mlody_drog, zobacz na to, piękna sprawa: http://mlodyfot.webd.pl/shoot1/2.jpg Co to za ledy tam siedzą??? Czasem to nie są te lampy odemnie??? Co do robienia DRL to ja u siebie zapodałem moduł SD-2 od Kogiela i mam dzienne w drogowych - H7 zapala się po odpaleniu silnika , świeci na 30% i gaśnie po odpaleniu xenonu
olek_BB Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 wracając do sedna pytania; :wink:pokazane lampy z dayline - kwestia gustu, Twoje auto wkładasz co chcesz ale jeden podstawowy ich minus jest to, że najnormalniej kiepsko świecą
iconslave Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 wracając do sedna pytania; :wink:pokazane lampy z dayline - kwestia gustu, Twoje auto wkładasz co chcesz ale jeden podstawowy ich minus jest to, że najnormalniej kiepsko świecą jest jeszcze jeden minus - są wiejskie w hooj
olek_BB Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 wracając do sedna pytania; :wink:pokazane lampy z dayline - kwestia gustu, Twoje auto wkładasz co chcesz ale jeden podstawowy ich minus jest to, że najnormalniej kiepsko świecą jest jeszcze jeden minus - są wiejskie w hooj mocno powiedziane ale niestety to prawda:decayed:
siara Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Jak dla mnie też lipa. Ładuj okrągłe ledy w zderzak.
Majkel Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 :thumbdown: zalatują lekką wiochą te ledy Ale nie sugeruj sie opiniami innych, jak Tobie sie podobaja to montuj
Rekomendowane odpowiedzi