pkostrzewski Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam . Może ma ktoś jakieś rysunki jak ustawić rozrząd w 3.0 V6 ASN , silnik mam po kompletnym remoncie i wszystkie moje znaczki są po zacierane. Górę to jakoś przy pomocy blokad ustawię tylko tego dolnego kółka nie umiem ustawić , nie wiem gdzie są znaki. Może ktoś wspomoże mnie jakimiś rysunkami
ghost1717 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Spójrz na plastikową obudowę dolną rozrządu ... wcięcia które musisz zgrać z sobą znajdują się na kole pasowym wału oraz na plastikowej obudowie rozrządu Jak stoisz przodem do auta co delikatnie po prawej górnej stronie wału... pozdrawiam Łukasz
pkostrzewski Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Dzięki wielkie . A teraz pytanie , czy mógł by ktoś pożyczyć takie blokady oczywiście nic za darmo nie chcę
mirek_999 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 jak jeszcze potrzebujesz to ja mam i moge porzyczyc:)
pkostrzewski Opublikowano 24 Września 2012 Autor Opublikowano 24 Września 2012 Dzięki wielkie ale już kupiłem blokady.
Rekomendowane odpowiedzi