Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Vectra C GTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no

Opublikowano

Kolega, sąsiad ma taką - bardzo zadowolony jest. Mnie nie podobają się przednie lampy. Dupsko ma ładne za to. Plastiki jak to w oplu bez szału ale na plus duże wnętrze oraz kolorek blachy.

Koła 17 oplowskie ?

Części zamienne tanie jak barszcz, ostatnio kupiliśmy dla Sąsiada wachacz z angola za 30 pln , gałkę skórzaną za 25 oraz dwa przeciwsłoneczniki podświetlane za 3 dychy :grin:.

Opublikowano

Koła oryginał od opla.Z tymi częściami to nie jest tak do końca tak samo wymieniałem wahacz przedni i płaciłem tyle samo co do audi b6 Master Sporta.

Opublikowano
Kolega, sąsiad ma taką - bardzo zadowolony jest. Mnie nie podobają się przednie lampy. Dupsko ma ładne za to. Plastiki jak to w oplu bez szału ale na plus duże wnętrze oraz kolorek blachy.

Koła 17 oplowskie ?

Części zamienne tanie jak barszcz, ostatnio kupiliśmy dla Sąsiada wachacz z angola za 30 pln , gałkę skórzaną za 25 oraz dwa przeciwsłoneczniki podświetlane za 3 dychy :grin:.

Jak sąsiad kupuje tandetę to takie ceny ma a065.gif

Opublikowano

o .uj Ci biega ? gałka skórka - stan jak nowa, daszki przeciwsłoneczne jak z fabryki. wg Ciebie miał lecieć po to do ASO Opla ? :doh:

Opublikowano
o .uj Ci biega ? gałka skórka - stan jak nowa, daszki przeciwsłoneczne jak z fabryki. wg Ciebie miał lecieć po to do ASO Opla ? :doh:

A Ty gdzie latasz po części na ryneczek ?

Opublikowano

bardzo fajne auto :) momentami chodzi mi po głowie taka vectra tylko w 3.2 i automacie :)

Opublikowano

3.2 brałem pod uwagę,ale jednak koszta utrzymania jak się trafi na szrota są wysokie(V6)

Opublikowano

Tak, dwie stajnie od Ciebie jest ciekawy bazar, często tam wyrywam świecące wentyle i neonowe breloczki do kluczy.

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ----------

chudy13101980 ​ - mam prośbę, mógłbyś pyknąć więcej zdjęć tych przyciemnionych szybek ?

Opublikowano

Tak, dwie stajnie od Ciebie jest ciekawy bazar, często tam wyrywam świecące wentyle i neonowe breloczki do kluczy.

---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:42 ----------

chudy13101980 ​ - mam prośbę, mógłbyś pyknąć więcej zdjęć tych przyciemnionych szybek ?

Jak tak, to Oky,jesteś inteligenty ,oby tak dalej,..

Opublikowano

... dalej nie będzie, skończyłem z Tobą dialog Kolego .

Opublikowano

To wszystko sobie wytłumaczyliśmy..

Opublikowano

W sobotę zrobię i wstawię.

Opublikowano

Proszę.Jak byś miał jakieś specjalne życzenia to pisz śmiało.dsc00649um.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00650sd.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00651n.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00653jq.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00762no.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00763xg.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00764ye.jpg

Uploaded with ImageShack.usdsc00765sqh.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Nie ma nic gorszego jak wlew gazu w zderzaku :facepalm:

Opublikowano
Nie ma nic gorszego jak wlew gazu w zderzaku :facepalm:

+1

i czemu ta d*pa tak siedzi...

ogólnie ładna i zadbana :thumbup1:

Opublikowano

dzięki serdeczne za fotosy, Walduś (sąsiad) się ucieszy :wink:

Oprócz ciemnych szybek (i LPG, On ma diesla) - jest jak klon Twojej :decayed:

Opublikowano

Co do wlewu ja nie zakładałem gazu,d*pa siedzi hm nie wiem gts jest dość niski.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...