hubi211 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Mam pytanie nie posiadam pilota do c.z otwieram kluczykiem,czy jest możliwość przypisania zakodowania orginalnego pilota zakupionego na allegro
DragonGTI Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Tak, jest możliwośc dorobienia sobie pilota do centralki, udaj sie do speca od elektroniki samochodowej to Ci dorobi pilot ale to może troche kosztować, przykładowo pilot do A4 B6 kosztuje 250zł... (u mnie w okolicy)
hubi211 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 ok rozumie ale ja nie miałem wcale pilota także nie wiem czy moja centralka obsługuje zdalne sterowanie pilotem i nie wiem jak to sprawdzić
DragonGTI Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Jesli nie obsługuje to dokupisz sterownik z pilotem, wystarczy podłączyć i działa, ale wczesniej musisz wiedziec czy centralny zamek sterowany jest podciśnieniowo czy elektrycznie.. chociaz są sterowniki do centralnego zamka ktore obsługuja to i to, wystraczy je odpowiednio podłączyć. Fachowo sie to nazywa" sterownik centralnego zamka".
hubi211 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 sterowany jest pneumatycznie czy jest to skomplikowane do podłączenia?
DragonGTI Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Skomplikowane nie jest, trzeba wpiąć sterownik w wiązke od centralnego zamka. Na schemacie napewno będzie opis w jaki sposób podłączyc jesli sie ma pneumatyke a w jaki sposób jeśli się ma eletkryczne sterowanie. Jedyne co ma znaczenie czy pneumatyka czy elektryczne sterowanie to kupno sterownika, chodzi o to żeby to obsługiwał i był podany sposób podłączenia.
Rekomendowane odpowiedzi