rafal9119 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Witam i znow sie zaczeło przy max skreconych kołach w prawo na nierownosciach cos puka w kole od czego mam zaczac poszukiwania??? wachacze wygladaja na dobre były wymieniane w niemczech 4 miesiace przed kupnem jego w pl zrobiłem gdzies 4 tys.
polny Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jak przy skręconych kołach to zacznij od przegubów. Sprawdź czy osłony gumowe na nich nie poszły....
rafal9119 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2012 ale to taki bardziej metaliczny stuk
piotr26a4 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Koledzy dołączę się do tematu u mnie słychać stuki przy lekko skręconych kołach choć czasem przy wyprostowanych także najbardziej słychać na nierównej powieszchni np. kostka. Zawiecha wymieniona ok 4 miechy temu przebieg ok 2000 km jeszcze dobrze nie zabrudzona. Jak cofam i szarpnę sprzęgłem to dźwięk jakby wszystko było poodkręcane do przody cisza proszę o pomoc...
Rekomendowane odpowiedzi