Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] WHITE BITCH AWX 163 HP 360 NM GWINT 18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No to chyba obecny wzmachol pojdzie na sprzedaz i na chwile obecną zostane na samym radiu. Ewentualnie podepne dla próby i zobaczymy. Zawsze jakiwś zlotki na inne graty będą. :-) a w przyszlosci sie pomyśli.

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Opublikowano

fajna bestyjka :decayed:

Opublikowano
  • Autor

A dziekuje ale jeszcze baardzo duzo do zrobienia by bylo tak jak marze :wink:

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma swój urok:naughty:na glebę ją i bedzię miała wzięcie:giveheart:

Opublikowano
  • Autor

i tu jest problem, poki co nie ogarniam tematu gwintu, musiałbym solidnie poczytac na ten temat i zacząć odkładać pieniążki :wink: bardziej marzy mi sie inna felga hehe:wink:

Opublikowano

i tu jest problem, poki co nie ogarniam tematu gwintu, musiałbym solidnie poczytac na ten temat i zacząć odkładać pieniążki :wink: bardziej marzy mi sie inna felga hehe:wink:

co znaczy, że nie ogarniasz tematu gwintu...?? A co w tym trudnego??:wink:

Opublikowano
  • Autor

Trudno znalezc cos uzywanego w dobrych pieniadzach :wink:

Opublikowano

gwint+większe trampki=troche kasy:wink:mnie gwint+felgi+gumy kosztowały około 3.700 zł.i w sumie nie najwyższa półka,to trochę wybulisz:decayed:

ale żeby gwint miał sens,to raczej musi być większa felga wtedy posadzić kozę niżej i auto nabierze innego charakteru.

No ale biały grill..

Opublikowano
  • Autor

Grill napewno nie pójdzie w biel, prędzej trafi grill z RS'a niż pójdzie w biel :wink: Jak będzie wolne od pracy w majówke, to rozejrze sie za gwintem i kapciami :wink: choć priorytetem chyba będzie zmiana Turbo na AWX + Program :naughty: Trzeba sie wziąć za autko

Opublikowano
Grill napewno nie pójdzie w biel, prędzej trafi grill z RS'a niż pójdzie w biel :wink: Jak będzie wolne od pracy w majówke, to rozejrze sie za gwintem i kapciami :wink: choć priorytetem chyba będzie zmiana Turbo na AWX + Program :naughty: Trzeba sie wziąć za autko

Serce ważna rzecz:wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No i mechanika częściowo ogarnięta, troszeczke problemów w ostatnim czasie się z autkiem pojawiło. Antidotum na problemy była pomoc kolegi Sztomel w diagnostyce oraz wyczyszczenie turbinki i zaślepienie EGR - dzięki Pretor :wink: Plany się troszeczke zmieniły, jutro auto jedzie na poprawke zderzaka przedniego a na najbliższych dniach mam zamiar usunąć kata. Grill RS4 i końcówki wydechu są już w drodze do mnie, jak wszystko poogarniam to Audica idzie na program w celu zwiększenia mocy a potem czas pokaże.. :kox:

Opublikowano

Wczoraj miałem okazję pogrzebać w tym aucie i powiem, że fajna, zadbana B5. Wrzuć większe koło, zawias trochę na dół, dołóż trochę mocy i będzie git :wink:.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Priorytetowo to tak jak gadaliśmy, ten katalizator a potem MOC :kox:

najwazniejsze, ze mnie z tym turbo pocieszyłeś.. :wink:

---------- Post dopisany 02-06-2013 at 16:34 ---------- Poprzedni post napisany 19-05-2013 at 21:32 ----------

No i tak.. Zderzak przód wkońcu idealnie spasowany, do tego założona na nowo dokładka, którą niefortunnie urwałem przy wysokim krawężniku :facepalm: Końcówki także wkońcu założone, z nudy w ostatnim czasie pomalowałem konsole środkową bo była strasznie zrysowana.

Foto:

cc804bb7c713c98am.jpg

A tutaj wspominany tłumik :naughty:

ffe4a1049d14ac4am.jpg

No to teraz Grill RS4 i idziemy w moc:wink:

Opublikowano

Jak egr zaslepiales,domowy sposob?

Opublikowano
  • Autor
Jak egr zaslepiales,domowy sposob?

Dokładnie tak panie :wink:

Opublikowano

Myjesz auto na takiej myjni...:shock3: to se wyobrażam jak lakier wygląda:facepalm:

...:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Pierwszy raz (i ostatni) :grin: Tadzik wyczaił kąpiel za darmo przy zatankowaniu 10L a jemu sie nie odmawia :grin:

Opublikowano
Pierwszy raz (i ostatni) :grin: Tadzik wyczaił kąpiel za darmo przy zatankowaniu 10L a jemu sie nie odmawia :grin:
ehhh...te lata na GZL mu nie służą...:facepalm::decayed:...na taką myjnie się jeździ aby zmatować auto przed malowaniem:decayed:.

...daj Tadzikowi wosk i niech ręcznie teraz napierdziela i odechce mu się takich myjni...:grin:

Opublikowano
  • Autor

Tak to jest jak się nie czyta ze zrozumieniem paragonów (wmawiał mi, że to na myjnie bezdotykową). A on jak za darmo bierze wszystko:grin:

No i napierdzielał, a teraz porwał mi auto i pojechał w Polske na cały tydzień :facepalm:

Opublikowano

ojojojjj...widzę że machnąłeś w czarny mat ramkę...:wink: