Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] WHITE BITCH AWX 163 HP 360 NM GWINT 18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

To klasa. Licze, ze do końca tyg już będzie wszystko wystrojone :kox: a na przyszły rok polece z dalszymi modami

---------- Post dopisany 12-10-2013 at 15:42 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2013 at 13:01 ----------

No i nareszcie, stało się.. :kox: Autko wkońcu odebrane, teraz tylko na korekte i lecimy dalej.. Na pokład wpadło turbo AWX :wink:

Autko zalane Motulem 5W40, wymieniony filtr oleju i paliwa także.. atak :decayed:

---------- Post dopisany at 15:54 ---------- Poprzedni post napisany at 15:42 ----------

I jakąś jesienną sesje trza yebnąć.. :whistling:

Opublikowano

No to strzelam ze 15km więcej przybędzie

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Może tak być, nie zależy mi na tym by wyżyłować autko tylko zrobić coś bardzo bezpiecznego :wink: Także te 155-160 powinno być OK.

Opublikowano
Może tak być, nie zależy mi na tym by wyżyłować autko tylko zrobić coś bardzo bezpiecznego :wink:Także te 155-160 powinno być OK.

na pierwsze 3 dni :decayed:

Opublikowano
  • Autor

E tam, styknie.. :whistling: Choć na tym programie co był na 145 kuca już też czułem się jakbym jechał bez koxu z przyzwyczajenia :grin:

Opublikowano
E tam, styknie.. :whistling: Choć na tym programie co był na 145 kuca już też czułem się jakbym jechał bez koxu z przyzwyczajenia :grin:

Każdy tak mówi, w końcu robi sie mało :wink:

Opublikowano

skąd znam to uczucie:grin:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Z nudy jakoś dzisiaj kilka zdjęć cykniętych, plany na najbliższe dni : wyrzucić gwint na zime, wrzucić zimówki i jechać wkońcu na korekte programu. Na nic czasu nie ma.. A musze kompletnego FIS'a założyć:whistling:

audiol.jpg

Opublikowano

Nie zapomnij emblematow z klapy zdjac :P

Opublikowano

Fajna furka, dobrze się prezentuje :decayed: Kolor wręcz idealny :naughty:

Nie zapomnij emblematow z klapy zdjac :P

a tak by to wyglądało :kox: pozwoliłem sobie przerobić :banan:

audiol.jpg

Opublikowano
:whistling:
Opublikowano
  • Autor

No to wyyebie je przy najbliższej okazji bo wygląda dużo lepiej, na przyszły rok auto do polerki daje bo juz mnie z obydwu stron dziabli na parkingach z polibudy i z pod kopalni.. :facepalm: Znalazłem starą Audiole na starym dysku..

DSC00023wlasna.jpg

DSC00032koz.jpg

leciala.jpg

Mój pierwszy samochodzik, :kox:

Opublikowano
No to wyyebie je przy najbliższej okazji bo wygląda dużo lepiej, na przyszły rok auto do polerki daje bo juz mnie z obydwu stron dziabli na parkingach z polibudy i z pod kopalni.. :facepalm: Znalazłem starą Audiole na starym dysku..

http://s12.postimg.org/lfcsky9nt/DSC00023wlasna.jpg

http://s12.postimg.org/miwwwwuax/DSC00032koz.jpg

http://s23.postimg.org/ss24ohadz/leciala.jpg

Mój pierwszy samochodzik, :kox:

prawie jak mój obecny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co to za felgiii są ?;d bo robią robote ! :D:kox:

Opublikowano
Co to za felgiii są ?;d bo robią robote ! :D:kox:

flat fives z a8

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Dokładnie tak, 225/40.. Po cięższym okresie gdzie nie było na nic czasu pora na autko.. W planach fotele w skórze , FIS, dekory w folii i może wymiana głośników na coś konkretniejszego:wink:

---------- Post dopisany 17-02-2014 at 14:37 ---------- Poprzedni post napisany 15-12-2013 at 15:10 ----------

Plany planami, wyszło coś innego.. Fotele ciężko znaleźć, jak uda mi się coś wyszukać to raczej wezmę. Narazie w planach FIS, wpadnie chyba licznik z A6 C5 :whistling: Ostatnio kilka kłopotów w ślicznotce, prędkościomierzr wariował a później całkowicie przestał działać, tak samo wskazówka z paliwa no i wycieraczki, które zatrzymywaly sie na środku szyby i włączały same kiedy chciały.. Na szczęście wszystko ogarnięte, ktoś mi wmawiał ze jak jest taki problem z predkosciomierzem to pada procesor - na przyszłość polecam obejrzeć kabelki, bo to one zrobiły u mnie tyle krzyku. A z racji tego, że jestem na L4 postanowiłem sobie troszeczke poprawić humor i po dzisiejszej kilkugodzinnej wojnie wyszło coś takiego.. Jutro wpadną nowe klocki na tył, a ostatnio wpadła nowa przepływka filtr przeciwpyłokwy i powietrza :wink:

matek_b5_awx.jpg

Opublikowano

Matek, czym malowałeś felgi (wiem że farbą ale jaką :decayed:) ?

to mat?

Jesli mat to powiedz jak to sie sprawdza na co dzień, chciałbym biały mat ale boje sie że nie nadążę ich czyścić :kwasny:

Opublikowano

o przeglądam forum i widzę że nie znalazłeś tego licznika a tutaj masz nr do gostka z gorzyc który ma bardzo dużo rzeczy do audi :) [607-764-029] konkretny gosc. Autko jakos tydzien temu bylo u mnie na warsztacie od razu sie nim zainteresowalem :) jest bardzo zadbane :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No to lecim dalej z modami, jak dla mnie będzie grubo.. Ale narazie jeszcze pozostawiam to w tajemnicy aż fanty do mnie dojdą :kox:

W planach polerka i zerwanie folii z szyb, moze sciemnie na nowo w raz z przednimi a moze nie.. Czas pokaże. Póki co ciesze sie jeszcze setupem zimowym,ale to juz chyba ostatki bo pogoda taka ze pora na letnie opony i gwint, który będzie ustawiony niżej niz w ubiegłym sezonie :whistling:

matek_b5_awx.jpg

---------- Post dopisany 31-03-2014 at 14:10 ---------- Poprzedni post napisany 12-03-2014 at 08:15 ----------

Żeby nie było że nic się nie dzieje.. Na pokład wpadły podgrzewane białe skóry :kox: flokowane boczki:kox: grill al'a RS4 :kox:- W kwietniu kolejne mody :kox: Gwint ustawiony niżej niż w tamtym sezonie, ale chyba jeszcze z tyłem zejde troszke w dół.. :whistling:

DSC00025_zpsafbad870.jpg

DSC00021_zps3b7bca7d.jpg

DSC00027_zpse29c24dd.jpg

DSC00031_zpsa0edfcb7.jpg

DSC00024_zpsfee05663.jpg

---------- Post dopisany at 14:11 ---------- Poprzedni post napisany at 14:10 ----------

Po cichutku tak sobie myślę, jakby dokładka z Cupry wyglądała.. :whistling: Plany na kwiecień - Dekory, polerka i co tam jeszcze wpadnie w ręce..

---------- Post dopisany at 14:36 ---------- Poprzedni post napisany at 14:11 ----------

No i mile widziana opinia na temat białego OOOO z przodu.. Bo różne opinie już słyszałem :whistling:

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:36 ----------

A może i halo na żółto.. W najbliższym czasie ściema szyb idzie do kosza :wink:

Opublikowano

Nareszcie te skóry pokazałeś :naughty: dawaj więcej fot wnętrza! I tak co przed pracą Cię gdzieś na parkingu złapię :wink: