Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] WHITE BITCH AWX 163 HP 360 NM GWINT 18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

malowałes calosc cza bylo na gladko drzwi zrobic te bolce opier****ic ;-)

Opublikowano

noo ciekawie będzie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Licze ze w weekend juz wyjade :)

Opublikowano

Ladny kolor ale czy do seryjnej budy siadzie... hmm swoja droga nie myslales o usunieciu listw z drzwi? Auto zrobilo by sie masywniejsze, stary kolor bardziej mi sie widzial ale czekam na final :)

Opublikowano
  • Autor

Myslalem, ale ostatecznie zrezygnowalem choc teraz troszke zaluje

Musi siąść, taka była moja wizja :)

mms_img481643539_3_zpsqwsayy69.jpg

Opublikowano

Matek czyżbyś wzorował się na aucie od mojego szwagra? :P

IMG_8437.jpg

IMG_8440.jpg

Opublikowano

Obyś nie żałował swojej decyzji, białych aut jak mrówek w ostatnim czasie :wink: Szkoda nie wygładziłęś całej lini auta albo chociaż nie dołożyłeś progów s4, auto nabrało by świeżości ;) W każdym razie czekam na foty gotowca :kox:

Opublikowano
  • Autor

Arku, ale nie lata to to juz po Rybniku co?

ja wiem szafa, chciałem pomarańcz ale każdy mnie wyśmiał, myślałem też nad czarnym i brązowym ale też wydawały się oklepane.. zreszta, co nie jest oklepane :grin: na progi pożałowałem kasy, najbardziej mi szkoda że nie udało mi sie zdobyc klapy US, polowałem dobry miesiac i nikt nie chciał sprzedać. :( a poza tym nie chciałem już przekroczyć mojego malego budzetu na to auto, bo wydałem teraz ponad 7 k a przecież miałbym juz 5 lat młodszego.. :grin: Przod sie za to zmienił, jutro wstawiam szybe i robie przeglad. Plany na teraz to poszukiwanie jakiejs konkretnej felgi, ktora zrobi WOOOW no i biore sie za srodek bo mimo tego, ze tak chetnie u nas rozp.ierdalaja szyby by zajumac jakies fajne radio chyba zdecyduje sie na 2din z jakas full opcja, a na koniec ostateczny plan B5B :decayed:

Teraz chyba trzeba juz bedzie sie rozejrzec za garazem :facepalm:

Edytowane przez Matek

Opublikowano

A mi sie bialy podoba, sam bym chcial bialego ;)

Opublikowano

Arku, ale nie lata to to juz po Rybniku co?

na twoje szczęście już nie :)

Opublikowano
  • Autor

10959609_844968442228685_19450902376494910959356_844968482228681_397341071831945

10959609_844968442228685_19450902376494910959356_844968482228681_397341071831945

Grill oczywiscie tylko na chwilke, wpadnie inny w przyszlym tyg :wink:

Opublikowano

Mogleś na pomarańczowo ;) jak bym malował swoja A4 to wlasnie na pomaranczowy :) orginalniejszy lakier;)

Opublikowano

ładnie autko wygląda mogłeś założyć tylny zderzak z PDC no i teraz to prog przydały by się jednak ale zacnie to wygląda

Edytowane przez chudy30

Opublikowano

mi sie podoba rob swoja wizje niesluchaj innych baranow biala b5 dobrze zrobiona rwie sudy :banan::hi:

Opublikowano

Żałował bedziesz ze nie kupiłeś progów s4, swoją drogą i tak wpadną bo sam zderzak słabo pasuje ale wierzę że ogarniesz to jak trzeba

Opublikowano
  • Autor

No i nareszcie autko moje ukochane juz w moich rekach, dzis odebrane, zapomnielismy pomalowac klapki do wlewu paliwa i będzie w kolorze w przyszlym tygodniu, gryll tez o dziwo jeszcze nie przyszedl, moze w weekend jakies zdjecia wpadna juz lepsze, tak czy siak co chwile zerkam do okna :decayed:

Edytowane przez Matek

Opublikowano

No i nareszcie autko moje ukochane juz w moich rekach, dzis odebrane, zapomnielismy pomalowac klapki do wlewu paliwa i będzie w kolorze w przyszlym tygodniu, gryll tez o dziwo jeszcze nie przyszedl, moze w weekend jakies zdjecia wpadna juz lepsze, tak czy siak co chwile zerkam do okna :decayed:

no skladaj to skladaj, szkoda ze klapy z tylu nie dales US tak jak piszesz, ale moze sie trafi to ci lakiernik trysnie i se zalozysz aa no i skzoda ze przedni zdezio nie na gladko, sroga gleba i fajne kolo i robil by robote :)

Opublikowano
  • Autor

Póki co chodza po głowie jedynie progi z esy, nic więcej, olewam chyba temat 2 din bo takie cuda to nie na moje rejony, moze wpadnie inna kiera i gałka z A3 8P, dekory no i najwazniejsze.. felga która bedzie sie fajnie komponowac z buda, chodziła mi po głowie czarna, ale moze isc w cos nietuzinkowego..... ;)

Zima taka zła :lol:

DSC_0048_zpsw5nu5gn9.jpg

Do roboty dopiero na 17 30 wiec z powodu nudy, uzupelnilem pierwszy post :hi:

Edytowane przez Matek

Opublikowano

ciekawy efekt wyszedł

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

DSC_0062_zpsghgni6fp.jpg

Miła niespodzianka po pracy :wink: