Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] WHITE BITCH AWX 163 HP 360 NM GWINT 18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nadszedł więc czas bym i ja pochwalił się swoją Audiolką. Poszukiwania autka zajęły mi trochę czasu, ale chyba było warto. Auto zakupione niedawno, poprzedni dupowóz to A4 B5 1.6 ( :facepalm:) ale mimo wszystko jakiś urok to miało w sobie, że zdecydowałem się na kolejną B5-tke. :decayed: Autko z roku 2000, a co ważne wkońcu upragnione TDI. Silnik AJM :kox:

Przeprowadzone Mody + Naprawy

2012-2014
- zmiana końcówek wydechu ZROBIONE
- wymiana kompletu wahaczy ZROBIONE
- wymiana rozrządu ZROBIONE
- zmiana felg na coś konkretnego '18 ZROBIONE FLAT FIVES '18 225/40 + DYSTANS 17MM NA TYŁ
- jakieś konkretniejsze Audio ZROBIONE Alpine iDA-X311 + Ogarnięty komplet głośników
- zaślepienie EGR ZROBIONE
- Czyszczenie turbosprężarki AJM ZROBIONE
- Usunięcie katalizatora ZROBIONE
- PROGRAM NA MOC! ZROBIONE :naughty:
- Wymiana przegubów ZROBIONE
- Zawieszenie Gwintowane ZROBIONE FK SILVERLINE
- TURBO AWX :naughty:ZROBIONE
- Białe fotele w skórze ZROBIONE :kox:
- Polerka lakieru + Wizyta w CAR SPA ZROBIONE
- korekta programu na AWX ZROBIONE 162 HP/370 NM
- grill RS4 ZROBIONE
- FIS ZROBIONE :kox:
- Nowe oponki NANKANG 215/35 '18 ZROBIONE

Wyrzucić ścieme szyb :facepalm:ZROBIONE

Po przygodzie z lisem 12.11.2014 troszke się musiało pozmieniać..

Zmiany 2015:

- Auto pomalowane na białą perłę ZROBIONE

- Dach pomalowany na czarną perłę - ZROBIONE

- Zderzak z S4 ZROBIONE

- Pomalowanie dokładki tylnego zderzaka w kolor ZROBIONE

- Wymiana rozrządu ZROBIONE

- Wymiana miski olejowej ZROBIONE

- Wymiana wszystkich filtór, olejów ZROBIONE

- Lampy Bixenon ZROBIONE

- Znaczek DOPE na tylną klape ZROBIONE

Plany 2015

- Progi S4

- GRILL RS4

- Głośniki 165 mm na przód

- Dekory

- Duże lusterko Prawe

- Oświetlenie LED do środka

- Gałka z A3 8P lub S4 B5

Poniżej przedstawiam kilka fotek: POCZĄTEK 2012

AUDIOLA4.jpgAUDIOLA3.jpgAUDIOLA5.jpg AUDIOLA.jpg

2014:

10620721_932273466789506_5534828622902821501213_839119789438208_464859589_o.jpg

2015:

DSC_0048_zpsw5nu5gn9.jpg

Edytowane przez Matek

Opublikowano

ładny Audik! Plany dobre! na 160km, to tylko wystarczy Ci T.Awx + program :wink:

Opublikowano

Jak moja, tylko ze nie mam sprysków ;) Jezeli sie nie myle to masz zawieche 1BE?

Opublikowano
  • Autor

Chyba sie nie mylisz :naughty: Póki co muszę się uporać z problemem ze spryskiwaczami do xenonów bo coś nie banglają tak jak powinny. W przyszłym tygodniu planuję założyć jakieś fajne końcówki tłumika. :decayed:

Aaaa.. I nie wiem czy na fotkach ktoś dostrzegł, ale grill jest lekko wyłamany w jednym miejscu. Za jakiś czas planuję go wymienić ale póki co do głowy wpadł pomysł by pomalować go na biało :kox:

Opublikowano

grill na biało :facepalm::thumbdown:

Opublikowano

Ładny AJM:wink: ja bym nie dawal turba jak chcesz 160km, spokojnie programem wyciganiesz nie duzo mnie, ja osobiscie mam w AJM 155ps na samym programie a pare ps wiecej=cena za wieksze turbo a pozniej chcac wiecej wtryski nie wydola

Opublikowano
  • Autor

slava4tdi, a ile dawałeś za program i gdzie? możesz zarzucić cene na PW, póki co trzeba mamony zarobić albo na barbórke także program to troche odległy temat ale warto już wiedzieć na przyszłość :wink:

kkrawat, chyba się z tego wyleczyłem prędzej niż poważnie zainteresowałem. Mam sporo do zrobienia w środku, ale póki floty nie ma trzeba cierpliwie czekać..

Dziękuję za zainteresowanie tematem :drunk:

Opublikowano

W Krosnie u wschodzacego machera ze tak powiem, juz kilka lat dziala w tym temacie a teraz bedzie otwieral zaklad z prawdziwego zdarzenia a dalem 500 pln i jestem zadwolony gdzie wczesniej zabulilem 900pln za zjebany program:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

To powiem Ci, że za***isty wynik jak za takie pieniądze. Trzeba będzie ogarnąć temat. Jutro zamawiam te końcówki wydechu KOŃCÓWKA WYDECHU, TŁUMIKA - KWASÓWKA PROMOCJA (2574665578) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. także niebawem pochwale się jak wyszło :wink:

Opublikowano

tez jestem zadowolony, przed zrobieniem programu zainwestuj we wskaznik doladowania turbo-mi osobiscie uratowal turbo bo wczesniejsza firma jak zrobila program to mialem tylko 132ps i 348Nm i turbo dmuchalo do 2bar:kwasny: i stwierdzili ze turbo malo wydajne i traci moc i wiecej nie da sie zrobic, wiec wykasowalem program i zrobilem ten ktory teraz ma 155ps i 312Nm, malo Nm ale na moje zyczenie, wole miec dluzej sprzeglo:wink:

Opublikowano

jest temat do modów, plus, że już siedzi na jakiejś glebie:decayed: miłego rezania:jerk:

Opublikowano

no i temacik założony...ja dalej się zastanawiam nad tym :mysli:

a autko piykne:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Grzegorz, zakładaj! Forum tylko zyska :decayed: a nad autkiem trzeba popracować.. :whistling:

Opublikowano

powiedz...a kto by chciał taką kozę oglądać:embarrassed:

nic specjalnego...takie zwykłe niczym nie wyróżniające się a4:whistling:

:decayed::decayed:

Opublikowano

co racja to racja

Opublikowano
  • Autor
powiedz...a kto by chciał taką kozę oglądać:embarrassed:

nic specjalnego...takie zwykłe niczym nie wyróżniające się a4:whistling:

:decayed::decayed:

nie świruj, pokazuj :decayed:

Opublikowano

Ty lepiej środek pokaż...:whistling:

...a na mnie też przyjdzie pora:decayed:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Autko na chwile obecną dostało komplet nowych wahaczy firmy MasterSport :decayed: Póki co jest dobrze i absolutnie nie narzekam. Furka została także zalana olejem MOTUL 8100 x-Clean C3 5W40 (podziękowania dla użytkownika dzik). Kolejnym priorytetem będzie rozrząd.. Po głowie chodzi także pomysł zmiany dokładki od leona pod przedni zderzak ale czas pokaże.. Pozdrawiam

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ----------

Witam, po zimie czas na małą aktualizacje

w ślicznotce zostały wymienione w ostatnim czasie:

-pasek rozrządu Contitech

-napinacz paska Ina

-rolka prowadząca Ina

-napinacz hydrauliczny Ina

-pompa wody SKF

-termostat Wahler

Postanowiłem wziąć się także za nagłośnienie dzięki czemu zakupiłem

- ALPINE IDA-X311

- Wzmacniacz 2-kanałowy RENEGADE REN-550s

i teraz pytanko.. Radio podpiąłem już jakiś czas temu, natomiast wzmacniacz nadal leży jeszcze w kartonie. Czy jest sens podpinania go pod seryjne głośniki? Jeśli nie to na oku mam skrzynke JBL 1100 WAT. Da rade już taki zestawik?

W planach na następne tygodnie zmiana felg + ich malowanko, ogarnięcie końcówek tłumika i.. MOC :evil::evil:

Opublikowano
Autko na chwile obecną dostało komplet nowych wahaczy firmy MasterSport :decayed: Póki co jest dobrze i absolutnie nie narzekam. Furka została także zalana olejem MOTUL 8100 x-Clean C3 5W40 (podziękowania dla użytkownika dzik). Kolejnym priorytetem będzie rozrząd.. Po głowie chodzi także pomysł zmiany dokładki od leona pod przedni zderzak ale czas pokaże.. Pozdrawiam

---------- Post dopisany at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany at 11:07 ----------

Witam, po zimie czas na małą aktualizacje

w ślicznotce zostały wymienione w ostatnim czasie:

-pasek rozrządu Contitech

-napinacz paska Ina

-rolka prowadząca Ina

-napinacz hydrauliczny Ina

-pompa wody SKF

-termostat Wahler

Postanowiłem wziąć się także za nagłośnienie dzięki czemu zakupiłem

- ALPINE IDA-X311

- Wzmacniacz 2-kanałowy RENEGADE REN-550s

i teraz pytanko.. Radio podpiąłem już jakiś czas temu, natomiast wzmacniacz nadal leży jeszcze w kartonie. Czy jest sens podpinania go pod seryjne głośniki? Jeśli nie to na oku mam skrzynke JBL 1100 WAT. Da rade już taki zestawik?

W planach na następne tygodnie zmiana felg + ich malowanko, ogarnięcie końcówek tłumika i.. MOC :evil::evil:

Moje zdanie znasz...:wink:
Opublikowano

Wzmacniacza nie podpinaj pod seryjne głośniki bo to nic nie da, z tych głośników więcej nie wyciągniesz.

Ten wzmacniacz nie uciągnie tej tuby w sedanie tym bardziej nie będzie efektu.

Jak chcesz żeby dobrze banglało to zapodaj taką tubę

Skrzynia Blaupunkt GTb 1200SC (3109190418) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i do tego wzmacniacz blaupunkt 800 albo 850WATT

Do 400zł kupisz komplet a grać będzie kozacko :kox: