Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] WHITE BITCH AWX 163 HP 360 NM GWINT 18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

biały przekozak w połączeniu z LZ5K :radocha:

Opublikowano
:slina::whistling:
Opublikowano

...powiem tak...straszna koza:whistling:

...dokładka przód i tył w kolor...:wink:

...i...skóry masz okej, ale na podłokietnik brakło kasy?!:grin:

Opublikowano

grill out, nie wiem co wy widzicie w tych pseudo grillach..... polift byłby lepszy

znaczek na srebrno

przydałoby się pomalować zderzak i maske bo masz mase odprysków:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Leży drugi podłokietnik z białą skórą, tylko trzeba ją na nowo włożyć lub dać nową bo jest zmęczona:whistling: Czy taka koza hmm.. Jest ciekawiej niż rok temu ale jeszcze coś urwiemy szefie :wink: Na dniach pokręce gwintem.

grill out, nie wiem co wy widzicie w tych pseudo grillach..... polift byłby lepszy

znaczek na srebrno

Co racja to racja, nad lakierem napewno popracuje a co do grilla.. Są gusta i guściki :wink: Jak sie biel zmierznie to znaczek pójdzie w kolor auta, a polifta już napewno nie włoże :wink:

Opublikowano

a wy tam widzicie jakies dziwne widzi misie jak dla mnie jest wporzo bo nie robi wszystko naraz "np. tak jak wy(idealni)"

Ps. sory ale musiałem bo nie rozumiem tego :whistling:

Opublikowano

Moim zdaniem grill jest ładny. Tworzy jakąś spójną całość z kołami. Ja też przemalowałem znaczek i cały grill na czarno i efekt od razu in+ :wink:

Opublikowano

Widziałem Cie w poniedziałek w rybniku i powiem szczerze że białe flaty robia robote:wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Super pomysł z tymi flokowanymi rączkami :wink: Ile Cie to wyniosło ?

Opublikowano

Leży drugi podłokietnik z białą skórą, tylko trzeba ją na nowo włożyć lub dać nową bo jest zmęczona:whistling: Czy taka koza hmm.. Jest ciekawiej niż rok temu ale jeszcze coś urwiemy szefie :wink: Na dniach pokręce gwintem.

znaczek na srebrno

Co racja to racja, nad lakierem napewno popracuje a co do grilla.. Są gusta i guściki :wink: Jak sie biel zmierznie to znaczek pójdzie w kolor auta, a polifta już napewno nie włoże :wink:

Jak masz dwa podlokietniki to moze bysmy sie dogadali?? Ja mam teraz nie ori i mnie to wpienia :polew:

Opublikowano
  • Autor

CAM00399.jpg

:whistling::decayed:

Opublikowano

zazdroszcze wskazowek :naughty:

Opublikowano
  • Autor
10311787_703280826402671_7620962846904599462_n.jpg10270678_703280583069362_9098468426646922890_n.jpg:whistling:
Opublikowano

ładnie :wink:

Opublikowano

dobra niunia, mam identyczny plan na swoja IDENTYCZNY , tylko , ze alu od a8 17' a reszta to to samo :D

Opublikowano
  • Autor

Choroba chyba nie ustępuje, w tygodniu montaż FISa a w planach kolejny mod.. Heble na 312 :whistling: No i nowe oponki 215/35 :kox:

Opublikowano
:tonguemad::slina: gdzie i ile??
Opublikowano
  • Autor

PW:wink:

---------- Post dopisany 12-05-2014 at 13:07 ---------- Poprzedni post napisany 07-05-2014 at 07:48 ----------

10257689_703280789736008_7188270098908909088_n.jpg10338326_703280936402660_1590301466479034814_n.jpg

10313374_703280453069375_7603836541484708262_n.jpg1609749_703280506402703_6372892265340028070_n.jpg

Znalazłem jeszcze jakieś tam fotki więc wrzucam. Zrobiona 3 stopniowa korekta lakieru. Bije sie z myslami jakby do tego wyglądała ta dokładka z Cupry :whistling: A póki co zabawa z FISem i niestety malutkie naprawy (wahacze przód, wąż od turbo) :facepalm:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też patrzę za dokładką z cupry ;D

Sam robisz korekte lakieru ?

ogarnij PW :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Masz wszystko na PW, musiałem pousuwać bo mnie troche ludzie nagle zaczeli spamować :decayed: Wpadnie ta dokładka z Cupry jednak, teraz wkładam opony 215/35. Na szczęście przyczyną stuków po prawej stronie z przodów okazała się tylko końcówka drążka, wymienione i jest już cichutko.. :wink: