peszko Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam, czy da się wymienic ta plastikową obudowe z tyłu fotela pasażera? Mam ją zrysowana a chyba zadna polerka nic nie da bo jest zdarta w kilku miejscach ta chropowata faktura. No i oczywiście czy da się to dokupic?
wrclaguna Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Tak bez problemu mozna wymienić raczej do kupienia w ASO
peszko Opublikowano 1 Września 2012 Autor Opublikowano 1 Września 2012 dzieki, wieć cene sprawdze we ASO, rozumiem że trzeba to dośc mocno ciągnąć do siebie by wyskoczyło z zatrzasków?
mtarnas Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Też mnie interesuje ten temat, udało się wymienić? Jaki koszt?
peszko Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Koszt osłony w ASO to coś koło 450zł do jednego fotela. Troche mnie to ostudziło:) szukam jeszcze z drugiej ręki ale wątpie by dało się dostac bo raczej ktos sprzedaje cały fotel. pozatym używany fotel w bardzo dobrym stanie to prawie 500zł
Rekomendowane odpowiedzi