lucjar11 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Witam wiec czy da rade zamontowac takie zegary z fisem do auta ktore go nie mialo (byl tylko termometr) a audi a5 b5 badz a5 c5 .
Marcin6 Opublikowano 1 Września 2012 Opublikowano 1 Września 2012 Da radę generalnie, poczytaj wątek: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/5854-efekt-wymiany-licznika-na-fis/dobra lektura
sopel_prusa Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 chyba z a4 b5 lub a6 c5 pasują tylko troszke zabawy z kablami i z a6 przeróbka lub wymiana pływaka
devon00 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 sama robota nie jest trudna tylko dostac licznik z dobrym fisem juz jest sztuka...jak bys mial problemy wal na pw mam na kompie manuala ktory moze ci duzo pomoc
Mati_23 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Ja znowu mam problem z przełożeniem licznika z przed liftem na poliftowe troszkę nie ogarniam tej zmiany pinów ;/ a wszystko już mam PS licznik zbędny mam z fis ( fis cały nie wypalony )
Rekomendowane odpowiedzi