jary1982 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Witam Mam problem Od jakiegoś czasu jak otwieram i zamykam samochód z pilota, nie migają mi kierunki. Co to moze byc ? Wczesniej było OK
Magicbattle Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 rozkodowal ci sie centralny musisz zakodowac go znowu do opcji blysniec kierunkami. potrzebny vag
flex78 Opublikowano 2 Września 2012 Opublikowano 2 Września 2012 Zobacz czy masz domkniętą przednią klapę. U mnie jest tak, jak nie jest domknięta przednia klapa - kierunki nie migają
jary1982 Opublikowano 3 Września 2012 Autor Opublikowano 3 Września 2012 Jest domknięta sprawdzałem, klapa bagażnika również. Samochód z centralnego otwiera i zamyka normalnie tylko nie migają te kierunki. Ile może kosztować zakodowanie tego żeby zaczeły spowrotem migać ?? jednak jest to przydatne. ps. acha sprawdzałem z 2 kluczyka i to samo - bo myslalem ze sie moze baterie rozładowały.
gudi Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Osoba z vagiem zrobi Ci to w 2 min. Najlepiej udaj się na lokalnego spota i poproś kogoś o pomoc (wątpię żeby ktoś wziął od Ciebie za to kasę. Przygotuj raczej jakieś piwko ). Polecam jednak zakupienie własnego kabelka i zrobienie tego samemu
bediks Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Jest jeszcze taka opcja ze : 1. Spalił się bezpiecznik od oświetlenia wnętrza auta, jak ja wyjąłem kiedyś ten bezpiecznik to auto nie mrugalo przy otwarciu zamknięciu centr. 2. Padła ktoras krancowka zamka drzwi/klapy, jeśli auto myśli ze któreś drzwi są niedomknięte lub otwarte to też nie błyśnie, zamknij drzwi wszystkie i zobacz czy nie świecą się lampki drzwi lub lampka w bagazniku
jary1982 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Opublikowano 6 Września 2012 Żonka teraz mówi że nie świeci się wnętrze auta, lampki w drzwiach itp. Jak będe to sprawdze. Myśle ze bezpiecznik. A jak nie bezpiecznik to co ??
bediks Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 skoro nie swieci sie cale tzn ze raczej bezpiecznik, bo skoro miala by walnac ktoras krancówka to dzialy by sie cuda z oswietleniem
jary1982 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Opublikowano 6 Września 2012 Jednak bezpiecznik Oswietlenie wnetrza działa, kierunki migaja jak sie otwiera z pilota Dzięki chłopaki !!! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi