Timac Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Czy jest mozliwosc przerobienia(ustawienia) lamp z anglika na europe ? Chodzi mi o xenony
..::KoNik::.. Opublikowano 3 Września 2012 Opublikowano 3 Września 2012 Da sie... trzeba wymienić soczewki na EU
Timac Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 Czyli trzeba rozebrac cala lampe ?
wladi Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 No niestety trzeba bo raczej inaczej soczewek nie wyciagniesz:whistling:
wrclaguna Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Da sie... trzeba wymienić soczewki na EU W B8 wystarczy zmienic kodowanie
Timac Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 Czyli co obojetnie jaka lampa wazne jest tylko kodowanie ??
Fr0styyy. Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Czyli co obojetnie jaka lampa wazne jest tylko kodowanie ?? Pewnie tak jak Grzesiek napisał
wrclaguna Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Czyli co obojetnie jaka lampa wazne jest tylko kodowanie ?? Tak wyczytałem w ELSIE (oczywiscie tyczy sie bixa) z ciekawosci sprawdze to u siebie . Na pewno przekodowac trzeba w MCE 09 oraz Xenon 55
wrclaguna Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Jest to tzw. Tryb Turystyczny , sprawdz czy masz taką opcje u siebie
Timac Opublikowano 18 Września 2012 Autor Opublikowano 18 Września 2012 A gdzie to mam sprawdzic i jak ?
wrclaguna Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Wejdz VCDS w Modul Centralnej Elektryki 09 i sprawdz w Długim Kodowaniu czy masz taką opcje .
cziter Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Ten tryb turystyczny to dostepny jest normalnie z MMI. Ja mam po angielsku i nazywa sie Headlamp converter. (MMI > CAR > Exterior lightning). Ale: To powoduje tylko, ze niweluje roznice w poziomie, w sensie linia swiatel wtedy jest plaska a nie zakrzywiona (pobocze wyzej oswietlone). Dobre, jak jednorazowo jedzie sie do kraju, gdzie ruch jest odwrotny, ale na stale to lepiej zmienic chyba lampy...
Timac Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 W długim kodowaniu nie mam takiej opcji. Mam tez widoczna ta opcje na wyswietlaczu Headlamp converter tylko nie jest ona dostepna, znaczy sie nie moge do niej wejsc ... Chyba bede musial poszukac odpowiednich lamp dla mnie
cziter Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 A masz bixenony? Bo ja mam bi i funkcja jest dostepna.
Timac Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 No wlasnie ja mam zwykle lampy i chce zmienic
Rekomendowane odpowiedzi