lolot Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Witam.Powiedzcie mi panowie czy 750zl za wgranie pl menu oraz lektora to dobra cena?Auto to a4b8 2008rok,MMI 2G..
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2012 Opublikowano 4 Września 2012 Jak to ta firma to Nie polecam Polskie Menu - Uczymy Auta Polskiego! Maja niedopracowany LEKTOR .
lolot Opublikowano 4 Września 2012 Autor Opublikowano 4 Września 2012 A jakby tylko menu za 300 zeta?
byciu Opublikowano 24 Września 2012 Opublikowano 24 Września 2012 jak same PL menu to mozesz sam wgrac http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/audi-a4-b8-a5-mmi-2g-wgrywanie-spolszczenia-pl-menu-233040/
kitofking Opublikowano 9 Stycznia 2013 Opublikowano 9 Stycznia 2013 mam audi a4 b8 2008r potrzebuje spolszczenia do mmi low basic
Danek75 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Przeczytałem parę watków i z tego co się orientuję, to mam zwykłe radio - AUDI CONCERT (nie mam wiec żadnego MMI- tak?) Tak więc - da się wgrać polskie MENU, zeby licznik pokazywał mi informacje po polsku i żeby wsio po polsku było też na wyswietlaczu radia? Auto: A4 B8 - wrzesień 2009 r. Takowe dane znalazłem odnosnie wersji: Radio No.: 8T1035186P Display No.: 8T0919603E HW: H 04 SW: 0310
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 W liczniku nie da się , w CONCERCIE da się
Danek75 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 W CONCERCIE da się? A możesz mi to jakos podlinkować? Bo na forum to tylko opisy do MMI znalazłem.
wrclaguna Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Nie sciagniesz z neta do CONCERTA/SYMPHONY bo poprostu nie ma Kilka firm to tylko robi w PL .
Danek75 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 No to mnie pocieszyłeś Dobrze, ze angielski kumam. A opcjonalnie nie można SOFTu zmienić, żeby spolszczenie wgrać?
Toczi1 Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 W Rzeszowie gosc wgrywa polskie menu plus gratis mapy 2014 za 200 zł
_Bumier_ Opublikowano 23 Września 2014 Opublikowano 23 Września 2014 Ja mam pl menu + lektor + mapy 2014 + odblokowanie ukrytego menu za dokładnie 490zł
jordan233 Opublikowano 18 Lipca 2015 Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Ja mam pl menu + lektor + mapy 2014 + odblokowanie ukrytego menu za dokładnie 490zł Panowie i Panie jest już dostępny lektor PL za FREE do nawigacji w MMI 2G. Tyle że jest nie dopracowany,jeżeli ktoś ma umiejętnosci to może użyć narzędzi podanych przez użytkownika na jednym z forum audi aby dopracować j.polski. Nie warto wydawac kasy na lektora !!!! http://www.a8team.pl/d3-all-mmi-2g-instrukcja-polonizacji-navi-i-przykladowe-vt16834.htm Edytowane 18 Lipca 2015 przez jordan233
Deniro Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Czy ja wiem czy nie warto... Jak ktoś chce kaleczyć uszy to jest ori lektor a ten haupniczy to tragedia dla uszu
jordan233 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 ORI lektor ???? Niema ori lektora dla systemu MMI 2G wypuszczonego przez AUDI. Ten lektor filmiku powyżej ile kosztuje?? 500-700zł??? Ten haupniczy z biegiem czasu będzie dużo lepszy,a dlaczego???? Bo w końcu ktoś te materiały udostępnił,i potrzebne do tego narzędzia które pozwolą na ulepszenie tego tematu za FREE!!!
spknet Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 Nic nam innego nie zostaje jak poprawianie tego spolszczenia żeby mieć polski za free w mmi 2g
Deniro Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) ORI lektor ???? Niema ori lektora dla systemu MMI 2G wypuszczonego przez AUDI. Ten lektor filmiku powyżej ile kosztuje?? 500-700zł??? Ten haupniczy z biegiem czasu będzie dużo lepszy,a dlaczego???? Bo w końcu ktoś te materiały udostępnił,i potrzebne do tego narzędzia które pozwolą na ulepszenie tego tematu za FREE!!! Ori w sensie z pierwotnego źródła który powstał w profesjonalnych warunkach i jest o niebo lepszy niz ori lektor od audi w systemach 3g plus , To jest najdroższa firma w PL , ja np robie lektora klientowi za 200-250zł. i to od klienta zależy czy woli dać 200zł i mieć lektora który mówi jak należy a za darmo jak do tej pory niema żadnego lektora . coś gdzieś ktoś pokombinował , coś tam wyszło itp są pewne tematy , zagadnienia i patenty których nie wsposób ogarnąć i nigdy nie dorówna lektorowi który przesłałem . każdy jest właścicielem swojego auta i decyduje wg swoich uznać ktoś bedzie chciał to bedzie modził i wgrwał co popadnie do samochodu a drugi woli zaplacic i miec jak nalezy. cos jak sluzba zdrowia w polsce , na NFZ owszem do lekarza trafisz ale co prywatna wizyta to prywatna wg mnie jasne fajnie ze cos jest za free w necie ale gotowy produkt a za 200zł wg mnie nie warto kombinowac i wgrywac co popadnie do auta , wydaje mi sie ze autor poprostu szuka krolikow doswiadczalnych:) pozdro Edytowane 19 Lipca 2015 przez Deniro
jordan233 Opublikowano 19 Lipca 2015 Opublikowano 19 Lipca 2015 (edytowane) No właśnie ,wykonany przez firme która się tym zajmuje i sobie już zarobiła System MMI 2G - kiedy to powstało?????? 2003r???? -Może koniec 2002 roku. Płacić za polskiego lektora 700zł - bo chyba ta firma tyle bierze. Jak wiadomo nawigacja w systemie 2G nie należy do cudów techniki. Przez te 13 lat dużo się zmieniło. W Polsce jazda na nawigacji w tym systemie(mapy 2015) nie należy do przyjemnych,w Europie zachodniej juz jest lepiej,mniejsze pomyłki Mówisz o kwocie 200-250zł to jest cena która jest jeszcze do zaakceptowania o ile ten lektor faktycznie jest dobry. Dzięki kolesiowi który postanowił udostępnić wszystko co ma do tego typu zabawy,to już duży krok do tego aby powstała dobra nawigacja. Przeglądałem fora niemieckie,a tam już ten temat był droczony od 2010 roku,tyle że niemcy nie mieli powodu by ingerować w język tylko inne duperele,typu POI itp. Już kilka osób zajęło się tym tematem,ja również. Fakt,nie jest to prosta sprawa ale gwarantuje ci że ten lektor będzie na bardzo dobrym poziomie. Według mnie autor przychyla się do tego aby powstał kompletny dobry lektor,w sumie to on już nic nie musi robić bo każdy z nas może dodać swoje 3 grosze aby to wszystko funkjonowało.Autor tego wątku na tym nic nie zarabia -tylko dzieli się wiedzą. Jest darmowy polski lektor!!!!!! - który sam testuje i narzędzia do tego dostępne(które na forum niemieckim są już od kliku lat) Ja jestem za dzieleniem się tego typu informacjami... ,jeżeli ten lektor będzie faktycznie lepszy to po co płacić???? Edytowane 19 Lipca 2015 przez jordan233
Rekomendowane odpowiedzi