Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

chromowany grill ze znaczkiem audi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi sie nie podoba .... :twisted:

Opublikowano
13e9ccf892c598cb.jpg
Opublikowano

Też niespecjalnie mi sie podoba

Opublikowano

Gust nie podlega dyskusji.

Nie podoba mi się :twisted:

Opublikowano

mi by nie pasowal bo moje autko jest cale srebrne :) ja sie zastanawiam nad siatka;)

Opublikowano

ciekawi mnie sama usługa tuningowania

czy to jest przypadkiem naklejka/listewka chromowana :mrgreen:

i płaci się za to 280zł :shock:

Opublikowano

mnie nie podoba sie szczegolnie cena, a grill... hmm musialbym zobaczyc na Twoim aucie ale nie jestem nim zachwycony :) samemu przykleilbys listewki duzo taniej...

Opublikowano

Osobiście nie kupiłbym takiego grila, nie jestem fanem chromu na aucie.Co do ceny to rzeczywiście bardzo drogo.Mozna przeciez kupić paski-naklejki chromowe w normalnej cenie i nakleić na grila - efekt taki sam.A jak będzie brzydko szybko można to odkleić.

Ja poluje na oryginalnego grila po drugim lifcie tak żeby sciągnąć z niego obramowanie chromowe zostawiając cztery chromowane kółka :mrgreen: .

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

widzielem auto z takim grilkiem i powiem jedno beznadzieja!!!

kup sobie jak juz caly chromowy bez znaczka. pojawily sie teraz takie na allegro.

Opublikowano

w passacie B5 taki gril jest ok, do A4 nie pasuje

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ja mam taki i spoko wygląda

77c292c6a280b7ee.jpg

Opublikowano

nie podoba mi sie za duzo tych zeberek

Opublikowano

Mialem kiedys cos takiego:powiem tak zaluje ze to kiedys zrobilem zapodaje wiocha :twisted: wywalilem ten szmelc i kupilem po 2 lifcie :cool: jest pieknie

Opublikowano
kupilem po 2 lifcie jest pieknie

i to jest najlepsze posuniecie :twisted:

Opublikowano

ale jazda :twisted:

Opublikowano
Mialem kiedys cos takiego:powiem tak zaluje ze to kiedys zrobilem zapodaje wiocha :twisted: wywalilem ten szmelc i kupilem po 2 lifcie :cool: jest pieknie

ciesze sie że w polsce nie mieszkam bo tylko krytykować polacy potrafią.tu gdzie mieszkam wszystkim sie podoba.i oto chodziło.a jak będę chciał założyć coś po drugim lifcie to sobie kupie A4 z 2000 roku i będe miał cały samochód po II lifcie :lol: np takie coś

http://coches.segundamano.es/fichaI.cfm?id=16434438&total_anuncios=334&categoria_id=37&marca=AUDI&version_modelo=&modelo=A4&precio_min=6000&precio_max=12000&provincia=0&subcategoria_id=2500&confotos=1&combustible=0&combustible=0

albo takie coś http://coches.segundamano.es/fichaI.cfm?id=16331655&total_anuncios=334&categoria_id=37&marca=AUDI&version_modelo=&modelo=A4&precio_min=6000&precio_max=12000&provincia=0&subcategoria_id=2500&confotos=1&combustible=0&combustible=0

Opublikowano
A4 z 2000 roku i będe miał cały samochód po II lifcie

A nie lepiej miec 2XA4 po II lifcie :question::lol: a poważnie to nie o to chodzi ale to wszystko sie po to robi zeby upiekszyc autko a jezeli bym chcial po II lifcie to juz bym go kupil ale narazie mi szkoda obecnego takze jezdze tym co mam :wink:

Opublikowano

ciesze sie że w polsce nie mieszkam bo tylko krytykować polacy potrafią.tu gdzie mieszkam wszystkim sie podoba.i oto chodziło.a jak będę chciał założyć coś po drugim lifcie to sobie kupie A4 z 2000 roku i będe miał cały samochód po II lifcie :lol: np takie coś

http://coches.segundamano.es/fichaI.cfm?id=16434438&total_anuncios=334&categoria_id=37&marca=AUDI&version_modelo=&modelo=A4&precio_min=6000&precio_max=12000&provincia=0&subcategoria_id=2500&confotos=1&combustible=0&combustible=0

albo takie coś http://coches.segundamano.es/fichaI.cfm?id=16331655&total_anuncios=334&categoria_id=37&marca=AUDI&version_modelo=&modelo=A4&precio_min=6000&precio_max=12000&provincia=0&subcategoria_id=2500&confotos=1&combustible=0&combustible=0

tu ci przyznam racje , a zapytałes wiec odpowiedzieli ci , może nie tak jak byś chciał ale jednak :rotfl: