Gość davido31 Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 to wszystko sie po to robi zeby upiekszyc autko tak jak mówisz.a ja sklimaciłem tak tego grila żeby wyglądał inaczej jak mają wszyscy.nie lubie mieć bryki robionej na jedno kopyto [ Dodano: 12-03-2007, 20:10 ] a zapytałes wiec odpowiedzieli ci , może nie tak jak byś chciał ale jednak przeciez ja o nic nie pytałem. ja tylko stwierdziłem że grilek chromowany spoko wygląda :twisted:
Szewczenko7 Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 tak jak mówisz.a ja sklimaciłem tak tego grila żeby wyglądał inaczej jak mają wszyscy.nie lubie mieć bryki robionej na jedno kopyto Mialem identyczny grill ogolnie w Polsce duzo osob takowe maja... :twisted: ale jakos mi sie odwidzial i wywalilem go
jdlugozima Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Tu caly kpl. wynalazkow :eek: http://www.allegro.pl/item177110376_zestaw_lux_grill_atrapa_kratka_a4_quattro_cabrio.html
XABan Opublikowano 8 Maja 2007 Opublikowano 8 Maja 2007 Mi chromowany grill z logo się podoba. Jestem pewien, że właśnie na srebrnym aucie będzie wyglądał bardzo dobrze. Gdzie można taki kupić? Na Allegro nie widzę. [ Komentarz dodany przez: rob: 08-05-2007, 21:37 ] zapraszam do przeczytania REGULAMINU forum i do przywitania się w NEWBIE
Rekomendowane odpowiedzi