Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pobicie w Szkole

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dziś w szkole "pobili " mi siostrzeńca ( pierwszoklasista ) .Problemu by nie było , ale siostra nie ma męża i nie ma kto iść porozmawiać do szkoły . Moje pytanie czy iść do szkoły i postraszyć gówniarzy , aby więcej nie ważyli się podnieść ręki na chłopaka ? Sytuacja wyglądała tak że dwóch (też pierwszoklasistów ) się zgadało i młodego trzymało i biło . Chłopak dopiero matce się przyznał że była taka sytuacja . Z rodzicami też pogadam ale to w ostateczności . Poradźcie co zrobić :D

Opublikowano

weź młodego, niech Ci pokaże którzy to i pogadaj z nimi po szkole, oczywiście bez rękoczynów

Opublikowano

do szloky idź zglos dyrekcji i na policje

zostaną wyrzuceni ze szkoły , a tak bd sie naśmiewać

Opublikowano
  • Autor

Też myślałem aby właśnie pogadać z rodzicami , ale ich rodzice to bogate kutafony i raczej oleją tą . Myślę że pogadam z gówniarzami i im wyjaśnię że tak się nie robi (oczywiście bez rękoczynów ) Jakoś ich przestraszyć że policja itd :kox: hehe . Bo tak nie może być że dzieciaka już pierwszego dnia w szkole zeszmacili .Ja też tak miałem jak byłem mały , więc wiem jak to jest. A że teraz wyglądam jak Pudzian :kox: to oprawcy z szkoły podstawowej się mi kłaniają :D .Dziecko musi chodzić z przyjemności do szkoły a nie ze strachem że jakieś wyrostki go pobiją .

Opublikowano
zostaną wyrzuceni ze sql

Jak ktoś może zostać wyrzucony ze strukturalnego języka baz danych? Czegoś chyba nie rozumiem w tej polskiej nowomowie.

@insane_Infinity

Nie wiesz jak to się robi? Wykręcasz jednemu i drugiemu ucho, mówisz, że mają po drożdżówce na zmiane przynosić Twojemu siostrzeńcowi co rano do szkoły przez dwa tygodnie w ramach zadość uczynienia i luz :-)

Opublikowano

Wal do wychowawczyni, dyrektora i jeśli nie przyniesie to rezultatów to uderz do rodziców i przedstaw jakich mają wspaniałych synów.

Nie zaczynaj od rozwiązywania takich problemów sam bo gówniarz powie, że uderzyłeś go i rodzice mogą narobić Ci bigosu.

Ja sam codziennie jeżdżę na oddział poczty przy gimnazjum..pierwszy dzień i już pierwszoklasiści chodzili z pomalowanymi czołami..już od pierwszego dnia są zastraszani przez starszych ..bo przecież jak on był "kocony" to i nowych trzeba ud***ć :facepalm:

Jeśli możesz i jesteś czasowy to odbieraj chłopaka ze szkoły.. jak faktycznie jesteś duży to chłopcy się obsrają :decayed: Jak ich będziesz straszył to młody wyjdzie na konfidenta i będzie mu dokuczało pół szkoły.

Opublikowano
  • Autor

odbiorę go ze szkoły i zobaczymy jak to wyjdzie :D . Szkoda mi chłopaka bo ojca nie ma , a jest naprawdę super dzieciak .

Opublikowano

dziwie sie malemu ze niechce odwetu:decayed:

Opublikowano
  • Autor

a po co jak ma wujka dużego :D . Chłopak jest bardzo mądry i kruszynka taka z niego ... więc wiesz .Pastwią się nad najmniejszym .

Opublikowano

Wujek może iść tylko do nauczyciela ewentualnie dyrektora- straszyć nie polecam- później jak Raga mówi powiedzą że je szarnąłeś jednego itp i będziesz miał Ty kłopot. że nie wspomnę że będzie że Młody chowa się za bratem.

Opublikowano

po szkole niech pokaże ci który to taki bohaterski był i weź go delikatnie przetrzep ( oczywiście bez rękoczynów ) powiedź że jeśli sytuacja się powtórzy a mało tego nawet jak ktoś inny zaczepi siostrzeńca to i tak oberwie ten pierwszy niech się przestraszy ostro i będzie po problemie. a siostrzeńcowi powiedź że musi trochę się odbijać nawet jak dostanie to trudno, nie mogą zobaczyć że się boi bo będą męczyć do końca szkoły.

chodzenie do dyrektorach i nauczycielach to będzie dopiero obciach dal chłopaka.

ps. po to sa bracia czy wujkowie żeby się nimi zasłaniać :D zwłaszcza jak są duuuuziiiii :DD

Opublikowano
weź młodego, niech Ci pokaże którzy to
idź zglos dyrekcji i na policje
jednemu i drugiemu (...), mówisz, że mają po drożdżówce na zmiane przynosić Twojemu siostrzeńcowi co rano do szkoły przez dwa tygodnie w ramach zadość uczynienia
Wal do wychowawczyni, dyrektora (...) uderz do rodziców

@trepek

Jak ktoś może zostać wyrzucony ze strukturalnego języka baz danych?

:facepalm:

Opublikowano

Spokojnie uderz do dyrektorki szkoły i pogadaj z nią. Sama powinna wezwać rodziców sprawców.

Nie zaczepiaj dzieciaków pod szkołą bo jeszcze Ciebie posądzą o jakąś przemoc (wiadomo dzieciaki mogą sobie coś dodać)... lub jeszcze o coś gorszego :decayed:

Opublikowano

Idź do szkoły z maczetą :polew:

Opublikowano

idz do szkoły,poszukaj jakiegos cwaniaka z ostatniej klasy(najłatwiej znaleźć go w kiblu na fajce) i pogadaj,żeby zatroszczył sie o młodego,skore jestes taki przypakowany,to w rozmowie rzuć paroma ksywkami ze "światka" i chłopak bedzie sie jeszcze cieszył,że robi przysługę kozakowi:wink:

Opublikowano

Uczyć młodego od zaraz tak:

Opublikowano

jedynie co przemawia za tym żeby iść do dyrektorki to że są to pierwszoklasiści, może jeszcze czują respekt przed dyrekcją i nauczycielami

ja to bym odebrał siostrzeńca u uciął sobie pogawędkę z oprawcami nawet w szkole przy świadkach żeby nie było potem niedomówień

Opublikowano
idz do szkoły,poszukaj jakiegos cwaniaka z ostatniej klasy(najłatwiej znaleźć go w kiblu na fajce) i pogadaj,żeby zatroszczył sie o młodego,skore jestes taki przypakowany,to w rozmowie rzuć paroma ksywkami ze "światka" i chłopak bedzie sie jeszcze cieszył,że robi przysługę kozakowi:wink:

To będzie chyba najlepszy pomysł i będzie skutkował

Opublikowano
Uczyć młodego od zaraz tak:

:thumbup1: