booster70 Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 jak w temacie, podejda? sa takie same?
OLIVER Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 jak w temacie, podejda? sa takie same? Nie ma różnicy miedzy avantem a sedanem różnica jest w twardości sprężyny zobacz jakie oznaczenie masz na wlepce w bagażniku i takich sprężyn szukaj.. Tu masz przykład myslę ze Ci to pomoże
booster70 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 bo chodzi o to ze juz prawie kupilem sportowe ale chcialem sie upewnic, wiec chyba twardosc tu niegra juz roli
Maciejo Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Będzie różnica w wysokości ja do sedana założyłem od avanta to prawie nic nie usiadł a jak założysz os sedana do avanta to więcej usiądzie pewnie
booster70 Opublikowano 7 Września 2012 Autor Opublikowano 7 Września 2012 bo jestem juz ugadany z kolega z forum na weiteci, wiec chyba ta roznica twardosci nie bedzie duza jak myslicie?
radimm Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 ja mam w avancie weitec'ki które wczesniej jezdziły w sedanie, tył minimalnie niżej siadł, ale nie ma jakiejś dużej różnicy w wysokości. ogolnie jestem zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi