quattro87 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Witam. Mam do wymiany łożysko w prawym tylnym kole - B5 ADR 1.8 quattro '95r. Szukam ZAUFANEGO i TANIEGO warsztatu w Warszawie lub bliskich okolicach.
MATIUS Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 byle ten warsztat miał prasę a nie wbijał młotkiem jak u Pana Kazia... ja płaciłem 70zł za wymianę Łozysko jest takei same jak z przodu kup skf lub jakieś markowe ja założyłem master sporty 30 000 tys i cisza jest
bialy986 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ja właśnie jestem po wymianie tylnego prawego łozyska,bo huczało jak w samolocie.Założyłem Ruville i cisza.Mam nadzieję że długo wytrzyma.Kosztowało ok.100zł a wymiana nie wiem,bo robiłem jeszcze inne rzeczy.
pioteros Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 w siedlcach policzyli mi 60zł za wymiane rok temu, + 100 łożysko FAGa
quattro87 Opublikowano 10 Września 2012 Autor Opublikowano 10 Września 2012 A w którym warsztacie robiłeś w Wawie?
bialy986 Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 A w którym warsztacie robiłeś w Wawie? Jeśli pytasz mnie to robiłem za W-wą.Wcześnij wymieniałem w W-wie na ul.Kmicica (Marki) przednie łożysko i manszete to zapłaciłem ok.120zł za robocizne.Telefonu niestety nie mam do nich.
quattro87 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Opublikowano 12 Września 2012 A w którym warsztacie robiłeś w Wawie? Jeśli pytasz mnie to robiłem za W-wą.Wcześnij wymieniałem w W-wie na ul.Kmicica (Marki) przednie łożysko i manszete to zapłaciłem ok.120zł za robocizne.Telefonu niestety nie mam do nich. A po za łożyskiem w prawym tylnym kole coś jeszcze trzeba było u Ciebie wymienić? Łożysko sam kupowałeś czy to już warsztat załatwiał? Ja byłem w jednym na mokotowie to chcieli 200 za część i 250 za robotę. A ten drugi warsztat po za wawą to daleko?
bialy986 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Kolego,tylko łożysko wystarczyło wymienić,mechanik sam je zamówił.Warsztat w Pomiechówku,za Nowym Dworem Maz.Kawalek drogi jest ale jak coś to podam tel.na priv:wink:
Rekomendowane odpowiedzi