Radek321 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nie wiem co się dzieje z moimi poduszkami. kontrolka od poduszek gaśnie dopiero po ok 3 minutach nie wiem co to znaczy pomóżcie.
Hugo Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Może trzeba po prostu podpiąć auto pod Vaga i pokasować błędy
Gość mario6001 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czy było tak od samego początku. Jak w moim audi grzebałem w bezpiecznikach i na wyjętym bezpieczniku od poduszek właczyłem zapłon też poduszka mi gasła dopiero po kilku minutach. Podjechałem na komputer trwało to niecałe 2 minuty z podłączeniem i odłączeniem kompa i teraz jest dobrze. Pozdrawiam
nowens Opublikowano 2 Grudnia 2006 Opublikowano 2 Grudnia 2006 ja dzisiajk wymienialem zarowke predkosciomierza i odlaczylem kostke odpowiedzialna za AIR BAG. teraz kontolka gasnie mi dopiero po 3 minutach? jak sadzicei czy to jest tylko blad ktory mozna skasowac w 2 miuty czy wina kabli??
Ryś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Też mi tak się zrobiło, jak wyciągnąłem licznik i przekręciłem kluczyk w stacyjce. W serwisie ASO skasowali mi błąd i 62,50 zł. Teraz jest OK! Ale już wiem, ile się płaci za NIEWIEDZę. :???:
Rekomendowane odpowiedzi