pablo15005 Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Witam, problem w audi brata, zapala światła ori xenon po jakiejś minucie wywala błąd spalonej żarówki na fisie. Czy to żarówka(żarnik) xenon to wymiany? Jak tak to jakiej firmy polecacie kupić coś sprawdzonego?
adzio Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 wyjąłem żarnik i ten taki pręcik z ceramiczna osłona jest wykruszony wiec myślę ze to może być przyczyna mrugania i gaśnięcia??
d4widoV Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 za pewne zarnik sie wypalil, jesli masz stary, albo uszkodzil (co za pewnie nie). Kup jakis dobry, polecam Philips
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 zarnik się kończy przy zwyklych zarowkach tez to zauwazysz ze jak sie juz konczy to czasami sie nie zapali albo mruga
wacek111 Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Witam mam pytanie co do xenonow w b5. Kupilem lampy po lifcie do b5 i wrzucilem do nich xenon czy mozna tak jezdzic czy musze zakladac do tego kpl spryskiwacze czy tylko tyle z gory dziekuje za odpowiedz
Reniu Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Zgodnie z przepisami muszą być spryski oraz układ samopoziomowania.
Lukasz_N Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Nawet jak dorzucisz spryski i sampoziom, to i tak nie jest to do konca zgodne z prawem, bo nie masz homolgacji na taki kompletny zestaw. Ale realia sa takie, ze nikt sie nie przyczepia i nie robi z tego problemu.
Rekomendowane odpowiedzi