Arkadiush Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Witam. Powiedźcie mi drodzy klubowicze jak zerwać literki na klapie bagażnika? chodzi o napis audi i 1.8
grubcio1980 Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Podważ czymś cienkim.Ja użyłem pilniczka do paznokci mojej żony.Szmata na blachę,na nią pilniczek i wsuń pod literki.tylko delikatnie.Pod literkami jest taka cieniutka pianka z klejem.Póżniej trzeba usunąć klej.
Arkadiush Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 Podważ czymś cienkim.Ja użyłem pilniczka do paznokci mojej żony.Szmata na blachę,na nią pilniczek i wsuń pod literki.tylko delikatnie.Pod literkami jest taka cieniutka pianka z klejem.Póżniej trzeba usunąć klej. ten klej benzyna ekstrakcyjna czy czym ?
biggman Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 poczytaj, temat już był poruszany: http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/all-b7-pozbyc-sie-emblematow-tylnej-klapy-21022/
Arkadiush Opublikowano 11 Września 2012 Autor Opublikowano 11 Września 2012 poczytaj, temat już był poruszany:http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/all-b7-pozbyc-sie-emblematow-tylnej-klapy-21022/ dzięki bardzo ;D
Sztomel Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Z tym nie ma się co pierniczyć. Nóż, cięcie i zrywanie. To jest dwustronna taśma klejąca. I nie ma się co bawić w jakąś żyłkę tylko zwykły nóż.
adadur Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Kup sobie DecaBit ten sam środek co do usuwania smoły z lakieru/felg popsikaj tak by ta taśma na literkami namiekała - co jakiś czas żyłką leciutko podcinaj. Nie przekaszaj liter! Jeśli masz możliwość podgrzania to też daje to radę - resztki zmyjesz DecaBitem ps. jak by ktoś chciał skutecznie zmyć metki przyklejane to ten DecaBit ładnie sobie z tym radzie podobnie jak z przyklejanymi odważnikami na felgę.
NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 ja podgrzewalem torszeczke opalarka a potem benzyna ekstrakcyjna
Rekomendowane odpowiedzi