done Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Witam. Śrubę od spodu odkręciłem, ale za nic nie mogę wyciągnąć podłokietnika z aluminiowej "stopy". Czy jest jeszcze jakaś blokada, czy wchodzi na wcisk. Pozdrawiam
Szamek Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 wchodzi na wcisk, jeśli śrubę odkręciłeś to musi puścić
krzysztof198919891989 Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 zależy jeszcze ile tych srób odkręciłeś . u mnie jest na 3 sróby przykrecony podłokietnik wraz z tunelem
roae Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 nie jest to takie łatwe bo za bardzo nie ma jak tego łokcia ciagnąć żeby nie połamać czegoś-ogólnie sam się z tym mierzzyłem i odpuściłem, bo to ciężkie połączenie.
done Opublikowano 13 Września 2012 Autor Opublikowano 13 Września 2012 Poszło. Jest sposób, po odkręceniu 3 śrub trzymających stopę i śruby łączącej te dwa elementy (dostęp od spodu) wystarczy całość unieść i z wyczuciem uderzyć albo gumowym młotkiem w aluminiową "stopę" (albo innym narzędziem przez kawałek gumy). "Stopa" zeszła za pierwszym podejściem - proste i skuteczne PS. Ciągnięcie do góry nic nie dawało.
Rekomendowane odpowiedzi