Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BBK] S4 USA - silver arrow :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Olo o tej godzinie nie funkcjonuje jeszcze.

:grin::grin::grin:

bede wieczorem to obadam:wink:

Opublikowano

Przejrzyj tez alternator - lozyska mogą już dzwonic - zrób to wtedy tez! bo tam rowniez jest b. zly dostep, a koszt tego nieduzy. ;).

W gd bede w maju, moze sie jakos zgadamy, jak poskladaja Ci juz to padło?:grin::polew: (u mnie tez mialo to trwac tydzien... a trwalo 4)

Opublikowano
  • Autor
Olo o tej godzinie nie funkcjonuje jeszcze.

:grin::grin::grin:

bede wieczorem to obadam:wink:

no wiesz, jak sie nie ma samochodu 3 tygodnie, to chyba rozumiesz, że mam prawo być lekko zaniepokojony całą sytuacją :decayed: będę próbował dzwonić też po południu, zobaczę czy się uda...

:thumbup1: daj znaka jakby co

Opublikowano

od początku mówiłem że było brać 1.6 :wink:

Opublikowano
  • Autor

może chcesz się zamienić ? :decayed:

Opublikowano

po co mi taka fura w której żeby dolać płynu do spryskiwaczy muszę wyjąć silnik :wink:

Opublikowano

:whistling::grin:

dopiero zauwazylam kolega z moich okolic :wink:

no teraz to bankowo jak spotkam na 3city w kompleksy wpadne :facepalm: moim 1,9:grin:

niezle to mruczy :slina:

pozdr

Opublikowano
  • Autor

aj tam kompleksy :wink: sam wcześniej jeździłem 1.9

PS. Edyta, organizujecie w 3city jakieś spoty, po za AZ serwisem w PG ? :naughty:

Opublikowano
aj tam kompleksy :wink: sam wcześniej jeździłem 1.9

PS. Edyta, organizujecie w 3city jakieś spoty, po za AZ serwisem w PG ? :naughty:

moje 1,9 tez daje rade testowane juz na obwodowej :wink::banan: no ale gdzie mojemu do twojej :whistling:

nie orientuje sie czy jest cos innego wiem ze w pucku a w 3city to tylko tam jezeli chodzi o to forum :eusathink:

kiedys w koscierzynie byly ale jakos panowie nie moga z nimi wystartowac :facepalm::kwasny:

pk audi tez cos orgnizuje ale to w czwartki na przymorzu

sory za ot :decayed::wink:

Opublikowano

cudowny!!!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! :wink: Prawie, że klon tylko w sedanie! ;D Kuurde miltek to miltek, pięknie mruczy skubana!

Naprawdę fajna sztuka! Chcesz sie zamienić za elektrycznie składane lusterka, na nie elektrycznie składane lusterka? :decayed: (zazdroscze, brakuje mi tego bo we wcześniejszym aucie miałem a tutaj nie :cry:)

Również bezawaryjności życze! pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Witam! :wink: Prawie, że klon tylko w sedanie! ;D Kuurde miltek to miltek, pięknie mruczy skubana!

Naprawdę fajna sztuka! Chcesz sie zamienić za elektrycznie składane lusterka, na nie elektrycznie składane lusterka? :decayed: (zazdroscze, brakuje mi tego bo we wcześniejszym aucie miałem a tutaj nie :cry:)

Klubowych eSek w Sedanie chyba nie ma więc, muszę być jedynym reprezentantem :wink: lusterka możesz dorezać :decayed: trzeba wkrótce zebrać reszte chłopaków z Skami i wybrać się na jakiś ogólnopolski zlot... mogłyby powychodzić z tego fajne zdjęcia :naughty:

Opublikowano

Klubowych eSek w Sedanie chyba nie ma więc, muszę być jedynym reprezentantem :wink: lusterka możesz dorezać :decayed: trzeba wkrótce zebrać reszte chłopaków z Skami i wybrać się na jakiś ogólnopolski zlot... mogłyby powychodzić z tego fajne zdjęcia :naughty:

Ostatnio Ksiądz dołączył do eSkowych sedanów ze swoją czerwoną krową :naughty:

Opublikowano

Oooo taki zlocik to nie głupi pomysł! Jestem ZA! Aczkolwiek wiadomo jak to w praktyce wychodzi :wink:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

nareszcie Auto odebrane, oczywiście nie obędzie się bez poprawek blacharsko (wyrównanie szpar)- lakierniczych, rysy na zderzaku przednim od zdejmowania i zakładania :facepalm: po za tym to już jest chyba norma, przy grubszych akcjach naprawczych, że zawsze mechanik/serwis nie złoży tego idealnie (brak kilku plastików w komorze silnika)

Opublikowano

zabiłbym :whistling::wink:

Opublikowano
  • Autor
zabiłbym :whistling::wink:

fajnie, że chłopacy mają wiedzę itd, można troche kasy zaoszczędzić, bo wiedzą co można zregenerować i gdzie zamiast od razu kupować nowe... ale czas naprawy + jakoś poskładania potem elementów pozostawia wieeele do życzenia:/ 1 plastiku - zaslepki to ISOFIXU mi brakuje :/ nosz kur*a !

Opublikowano

Pleban gadaj z Olkiem.Dogadacie sie!

Moja grzmot jeszcze tam jest czy juz na zyletki poszedl??

Opublikowano
  • Autor
Pleban gadaj z Olkiem.Dogadacie sie!

Moja grzmot jeszcze tam jest czy juz na zyletki poszedl??

Bieniek, spoko, zadzwonię - Olo powie, żebym przyjechał i zostawił auto ch*j wie znów na jak długo, to coś tam poprawią... nie wiem czy to nie przypierda*anie się o 2 małe ryski, ale jak oddawałem to ich nie było... :whistling:mieli auto ponad miesiąc, a składane było chyba w 2 godziny...

jakby tego było mało wyskoczył błąd poziomowania ksenonów (prawdopodobnie 01539:doh:) auto oddałem im bez błędu, odebrałem z błędem - nie wiem nikt tego chyba nie zauważył...

PS. Bieniek, nawet się tam nie rozejrzałem, bo nie miałem czasu, zajechałem tylko odebrać auto, cześć, cześć i tyle, także nie powiem Ci :hi:

Opublikowano

Miesiąc? To co oni robili? Swapa?

Szczerze mówiąć nie jesteś pierwszą osobą, która narzeka na to miejsce :whistling: