Dev Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 witam miałem dzisiaj wątpliwą "przyjemnośc" spotkac sie z drogówką panowie zażyczyli sobie prezentacji działania spryskiwaczy lamp, z racji posiadania Bix-a niestety, układ nie zadziałał , zabrali mi dowód a przegląd miałem 2 dni temu płyn w układzie jest, spryskiwacze szyby czołowej działają od czego zacząc, do czego sie zabrac ? czekam na info Pozdrawiam T
dragon44 Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Pompka wogóle działa, slychać ją?
Dev Opublikowano 15 Września 2012 Autor Opublikowano 15 Września 2012 nie, nie słychac, musze poszukac po bezpiecznikach, kablach a potem wezme sie za pompke
d4widoV Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 witammiałem dzisiaj wątpliwą "przyjemnośc" spotkac sie z drogówką panowie zażyczyli sobie prezentacji działania spryskiwaczy lamp, z racji posiadania Bix-a niestety, układ nie zadziałał , zabrali mi dowód a przegląd miałem 2 dni temu T ja jebie... Medalion pecha jakis na szyi musiales miec chyba Sprawdz bezpieczniki, za pewne to tak zaskoczylo
Onkel Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Jeśli masz ori instalke sprysków to obstawiam pompke bo były podobno z nimi problemy.
grzes1150 Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Wypnij wtykę z pompki i niech ktoś naciśnie manetke na pozycyjnych a Ty sprawdź czy podaje napięcie... ale i tka obstawiam uwaloną pompkę
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Ja miałem niedawno to samo wina pompki:wink:
OLIVER Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Wypnij wtykę z pompki i niech ktoś naciśnie manetke na pozycyjnych Na mijania chyba ,a nie na pozycyjnych....
wladi Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Wypnij wtykę z pompki i niech ktoś naciśnie manetke na pozycyjnych Na mijania chyba ,a nie na pozycyjnych.... No dokładnie na mijania:grin:
Góral.tz Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 gdzie ty masz takich rozgarniętych panów?? bezpiecznik potem próbówka w wtyczkę tylko pamiętaj że tam prąd pojawia się po 3 sekundach mycia przedniej szyby i trwa chwilkę potem samoczynnie ginie mimo że spryski na szybę działają
Dev Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 100% pompka zapodana VDO, taka jak była temat do zamkniecia
gregoor Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 jaki koszt, tak z ciekawości?
Dev Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 80zł, jest akurat promocja w ICars-ie
gregoor Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 hahaha, to się dobrze złożyło że Twoja padła...
Dev Opublikowano 2 Października 2012 Autor Opublikowano 2 Października 2012 tak sie akurat złozyło, ale i tak bym kupił VDO taka była w oryginale i taką wrzuciłe wiecej było wqurwiania przy rozbiórce jak przy montażu ale obeszło sie bez problemów
Rekomendowane odpowiedzi